Mitől alakulhat ez ki? Mit tegyek?
Világ életemben nagyon hamar kezdtem el kötődni másokhoz, kifejezetten idősebbekhez, mindig is velük találtam meg a közös hangot. Most 16 vagyok és van egy tanárnőm,aki nagyon közel áll a szívemhez. Félreértesek elkerülése végett, nem nem szerelemből, egyszerűen magam sem tudom hova besorolni. Talán mintha az anyukám lenne. Mindenki csesztet a baráti körömben, hogy ez beteges és mániákus vagyok. Ugye nem én vagyok az egyetlen, aki így szereti egy tanárát, és így kötődik hozzá?
16/L
Olyan semleges a kapcsolatunk. Az esetek többségében nem igazán érzem úgy, hogy érdekelném. Ha nagyritkán, mégis érdeklődik, én meg esetleg valamennyire megnyílok neki, megsértődik, hogy őt hibáztatom(ez nem igaz)azért, mert mentálisan nem vagyok jól. Aztán bűntudata lesz és úgy csinál, mintha nem történt volna semmi. Általában ezek a dolgok ismétlődnek:/
A kinövős dologra meg azt kívánom, hogy ne, mert jelenleg a tanárnő az egyetlen, akit igazán érdekel, mi van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!