Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mitől alakulhat ez ki? Mit...

Mitől alakulhat ez ki? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Világ életemben nagyon hamar kezdtem el kötődni másokhoz, kifejezetten idősebbekhez, mindig is velük találtam meg a közös hangot. Most 16 vagyok és van egy tanárnőm,aki nagyon közel áll a szívemhez. Félreértesek elkerülése végett, nem nem szerelemből, egyszerűen magam sem tudom hova besorolni. Talán mintha az anyukám lenne. Mindenki csesztet a baráti körömben, hogy ez beteges és mániákus vagyok. Ugye nem én vagyok az egyetlen, aki így szereti egy tanárát, és így kötődik hozzá?

16/L

#tanár-diák kötődés
2022. szept. 18. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Majd kinövöd. Normál anyukáddal mi a helyzet?
2022. szept. 18. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Olyan semleges a kapcsolatunk. Az esetek többségében nem igazán érzem úgy, hogy érdekelném. Ha nagyritkán, mégis érdeklődik, én meg esetleg valamennyire megnyílok neki, megsértődik, hogy őt hibáztatom(ez nem igaz)azért, mert mentálisan nem vagyok jól. Aztán bűntudata lesz és úgy csinál, mintha nem történt volna semmi. Általában ezek a dolgok ismétlődnek:/

A kinövős dologra meg azt kívánom, hogy ne, mert jelenleg a tanárnő az egyetlen, akit igazán érdekel, mi van velem.

2022. szept. 19. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
" Az esetek többségében nem igazán érzem úgy, hogy érdekelném." Akkor nyilván pótlékot keresel. Ez nem beteges. Majd elmúlik, ha nagyobb leszel. Egy tanárnő nem pótolhat majd egy pasit, akit igazán érdekelsz. Az is segíthetne rajtad.
2022. szept. 20. 00:04
 4/4 LucyGarden válasza:
szerintem normális, én a pszichológusommal érzem ezt, illetve az Atyánkal, és imádok mellettük lenni
2022. dec. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!