Normális hogy magába szokott beszélni az osztálytársam?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 13:06
1/8 anonim válasza:
Igen, mindenki mond néha valamit magában.
2/8 anonim válasza:
Igen. Nekem is volt ilyen barátom, egyáltalán nem zavaró.
3/8 anonim válasza:
Emberek között magadban beszélni gyakran szerintem nem normális, alkalmanként rendben.
Ha egyedül vagy "megbeszéled" magaddal a dolgokat és az elfogadható.
Szerintem.
De függ a kontextustól is.
4/8 anonim válasza:
Én is szoktam. Nem mások előtt általában. De mondjuk múltkor már annyira ideges voltam, hogy folyamatosan van valami fennakadás a tömegközlekedésen, hogy amikor le kellett szállnom a buszról, mert valami körmenet az egész utat elfoglalta, és csak lépésben lehetett haladni (én meg siettem volna munkába), akkor leszállásnál bizony elmormoltam magam elé félhangosan egy bazmegot.
5/8 anonim válasza:
Én vezetés közben szoktam magamban dumálgatni.
Vagy ha valami olyan van bennem ami bosszant akkor olyankor is ha itthon vagyok egyedül.
Emberek között szinte soha.
6/8 anonim válasza:
Probléma megoldása:
- Magadban beszélsz?
- Persze, én bolond vagyok, nekem lehet!
7/8 anonim válasza:
Én magam is szoktam, van akit zavar, van akit nem.
Mindig is motyogva olvastam, ha tanultam, vagy nagyon gondolkoztam valamin. Mostanában ha ideges vagyok vagy nagyon belemerülök valamibe akkor is szoktam.
8/8 anonim válasza:
Legalább hamarabb megoldja a problémáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!