Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez mennyire normális?

Szerintetek ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Szóval még tavaly májusban, az osztályfőnököm aki 32 éves és férfi küldött nekem egy zenét (road nem kell más).

Szerintem elég 18+os zene, viszont nem tudom hogy mit gondoljak.

Abban az időben amikor elküldte nekem próbáltam magamnak bebeszélni hogy ez teljesen normális mert csak egy zene.

Gondolkoztam azon is hogy mi van hogyha csak egy zenét szeretett volna küldeni nekem, viszont mindig rá kell hogy jöjjek hogy tudott volna küldeni teljesen más témájú zenét is ugyan ettől a zenekartól.

Szerintetek normális higy ilyen témájú zenét küldött nekem?

Egyébként 15 éves voltam amikor ezt a zenét küldte.

2022. szept. 13. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Kb. semennyire.
2022. szept. 13. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Es tudnál bővebb választ adni?

Mármint szerinted kéne valamit tennem? Ez szexuális zaklatás volt? (vagy közelítette?)

2022. szept. 13. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Egyszer ugyanezt a számot nekem is küldte valaki.

Igaz, nem ugyanez volt a "kapcsolat" közöttünk, mint a te esetedben.

Nehéz elvonatkoztatni attól a helyzettől, amiért pont ezt a számot küldte.

2022. szept. 13. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Az egyik legismertebb számuk, szerintem se láss bele többet. Ha így lenne, akkor tudnál 5+ ilyen félreérthető helyzetet mondani még vele kapcsolatban.
2022. szept. 13. 19:21
 5/6 anonim válasza:
Mit reagáltál rá?
2022. szept. 13. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha rád néz valaki, az is szexuális zaklatás?
2022. szept. 14. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!