Szerintetek féltékeny?
Figyelt kérdés
Van egy lány az evfolyamomban aki nagyon nem bír de egyaltalan nincs ra semmi oka sose mondtam ra egy rossz szót de meg senkinek sem mindig is kedves voltam vele de azt mondogatja hogy milyen nagy k3rva vagyok (miközben semmi ilyen alapja nincs a dolognak, tenyleg nem csinaltam semmi rosszat főleg mivel most kezdtem a gimnáziumot és o is most kezdte) tehát nem is ismerjük egymást annyira de amikor eloben lát a folyosón mindig felkiált hogy sziaaa és oda rohan megöletni aztan meg hallom hogy miket mondd a hátam mögött. Csomó ember azt mondja hogy féltékeny rám és hogy emiatt csinalja ezt szerintetek?2022. szept. 12. 18:42
1/7 A kérdező kommentje:
Megölelni*
2022. szept. 12. 18:46
2/7 anonim válasza:
Hat ne ölelgesd csak lejáratod magad.
3/7 anonim válasza:
Mások által szépnek mondott vagy?
4/7 A kérdező kommentje:
2# Mostantól nem fogom csak ezt nemrég tudtam meg
2022. szept. 12. 18:57
5/7 A kérdező kommentje:
3# Sokan szoktak mondani igen most nem akarok beképzeltnek tűnni
2022. szept. 12. 19:01
7/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező és Válaszolók!
Tanuljatok már meg rendesen írni pls!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!