Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy kedves fiatalember leköpte...

Egy kedves fiatalember leköpte az iskola előtt a biciklimet, amikor nem voltam ott. Valószínűleg ezt folytatja, ha nem teszek valamit ellene. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 csoportra volt bontva az osztály, nem ugyanabban vagyunk, az övét előbb elengedték haza utolsó órán. Mire én odamentem a biciklimhez, az ülésen egy szép adag köpet fogadott, meg még egy rágót is kaptam ajándékba. Szerencsére észrevettem, mielőtt ráültem volna. Már előző tanévben basztattot ez a dologtalan semmirekellő, mert unatkozik és nincs dolga, ma nem foglalkoztam vele, egy kicsit próbált idegesíteni a beszolásaival az egyetlen barátja, a 16 évesen 165 centi magas minyon (aztán a "ne etesd a trollt" szabályt követve bedugtam a fülembe egy ilyen sárga füldugót, pár félig hallott beszólás után elkullogott). Gondolom ezért köpött ez a proli, hogy ne legyen olyan jó napom. Van a bicklitárolónál egy kamera, csak nem arrafelé van fordítva, talán az látszott, hogy ő odament, de maga a köpés nem. Köszönöm, ha ad értelmes tanácsot valaki, a "verd meg azt jóvan" szintű megfejtések viszont kíméljenek.

2022. szept. 2. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Hagyd otthon a biciklit egy két hétig. Utána már nem lesz kihívás neki újra kezdeni.
2022. szept. 2. 22:35
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Akkor kivárja azt az 1-2 hetet, meg kitalál valami mást. És gyalog elég messze van a szóban forgó hely. Arra gondoltam, hogy valahogy el kéne érni, hogy fegyelmi tárgyalásra kelljen mennie, vagy akár kirúgatni a suliból, mert van rá ok, és még lesz több is, mert mindig basztatni fog ez a két undorító paraszt.
2022. szept. 2. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Olyan helyre tedd a bringát, hogy a kamera lássa. Ha erre nincs lehetőség, szólj a portásnak vagy valami biztonsági őrnek, hogy figyelje x időben, mert arra járkál valaki és ezt csinálja.
2022. szept. 2. 22:45
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Hát ezzel az indokkal nem tudod kirugatni és emiatt fegyelmi tárgyalás sem lesz. Ennél durvább eseteknel se lesz mindig.

Tegyél a nyeregre egy használt zacskót minden nap és dobd el.

2022. szept. 2. 22:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát, nem csodálkoznék, ha a portást ez nem fogja érdekelni, de azért megpróbálom. (Nem tűnik valami kedvesnek, reggel egyszer sem hallottam, hogy bárkinek visszaköszönne :D)
2022. szept. 2. 22:56
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
Lehet hogy a portás is odaköp mellé meg egyet. Én ezzel nem problalkoznek.
2022. szept. 2. 22:59
 7/11 A kérdező kommentje:
#4 Erre gondoltam, bár egy zacskó nem hiszem, hogy megállítja. Igaz, nagyon nagy némber, de azt le tudná venni.
2022. szept. 2. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Pedig itt csak az alapos verés segíthet.
2022. szept. 2. 23:39
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem hagyd a dolgot két-három napig. Ha továbbra is csinalja, akkor szépen gyere ki az órádról hamarabb és amikor rajta kapod, akkor hívd el beszélgetni négyszemközt és közöld vele normalis hangon, de nagyon határozottan, hogy említetted a tetteit az igazgatónak NÉV NÉLKÜL, aki azt mondta neked, hogy ilyenekert nagyon komoly szankciók várják (fogalmazza érthetően, de használj szakszavakat is), például a fegyelmi tárgyalás, kirúgás, meg valami jogi szöveget meg, amit úgyse ért.

Aztán közöld vele, hogy két lehetőség van. Vagy szépen bekenhagyjatok egymást és mindenki megy a maga útjára, vagy a következő munkkanása után kávézol egyet az igazgatóval.

Aztán félreérthető utalast tegyél rá, hogy a helyi rendőrfőkapitány és az igazgató is nagy puszipajtasa a szüleidnek. (Úgyis beveszi) Majd mondd meg neki, hogyha egy csepp esze van, akkor az előzőt választja. Majd mondd neki, hogy “na mi lesz, testvérem?” (vagy valami hasonló duma, amit ő is tol) és nyújtsd a kezed kézfogásra. Ha belecsap, akkor nyertel, öt meg ott egye meg a fene.

2022. szept. 2. 23:42
 10/11 NTBS ***** válasza:
Tedd a kamerához, hogy látható legyen.
2022. szept. 5. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!