Miért érzi szükségesnek néhány volt osztálytársam, hogy megjegyzést írjon a táblázathoz?
Miért ne írhatnák be?
Az ofőt lehet érdekli, hogy mi is lett a diákjaival, illetve lehet a többiek nem ezt gondolják és szívesen látják ha valaki kicsit többet is ír a kelleténél.
Engem egy 280 pontos szakra vettek fel. Ez egy infó. De mennyivel másabb, ha hozzáteszem, hogy 460 pontom volt.
Szerintem számít, hogy valakit azért nem vesznek fel, mert nem indul, vagy azért mert kevés a pontja. Segít az önérzetén az embernek, ha nem nézik hülyének.
A pontot oda kellett írni nekünk, de azt nem, hogy miért annyi. Azt nem tudom mire vélni, amikor valaki kimaxolja a gyakorlati cuccot a felvételin, 400 pontja van, konkrétan annyi a max neki, mert az adható plusz 100 nincs. A 400 pont pedig azért mindenhogy nagyon királyul hangzik, még akkor is, ha nem ugrik be rögtön, hogy nem 400-ból és azt hisszük, hogy 500-ból.
Egyébként engem 416 ponttal vettek fel, úgy hogy 305 volt a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!