Hol ültetek/ültök az iskolai tanteremben?
Ha szeretnél koncentrálni akkor legelső pad, legjobb ha a táblával vagy a tanárral szemben.
Teljesen mindegy hová ülsz,nincs garancia arra hogy senki sem ül melléd főleg ha sokan lesztek az osztályba.
Általánosban szinte mindig az ajtó felőli padsorban ültem, az első sorok közt. Gimiben végig az első, nagyon ritkán, a második sorban ültem, ott viszont már az ablak mellett szigorúan :D Jobban tudtam figyelni (a problémásak hátul ültek) és kevesen akartak annyira közel lenni a tanárokhoz.
Most, egyetem alatt, viszont attól függ, hogy ki a tanárom és mit tanít. Ha jó a tárgy, ügyesen tanítják, elől ülök, ahol hely van, ha viszont nem szeretem, vagy más baj van vele, inkább hátrébb foglalok helyet a következő órától.
En mindig az ajtóhoz legközelebbi padban ültem,mert úgy voltam vele ha valami bajom van hamar ki tudok szaladni.
Ha egyedül akarsz ülni,szerintem a melletted lévő széket tedd máshova, az jobban bevalik mintha oda raknal valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!