3 hét múlva suli. Ti se várjátok?
Figyelt kérdés
Jön újra a matek, amiből semmit nem értek, a fizika és még sok sz@rság2022. aug. 11. 11:40
21/28 anonim válasza:
Utálom a sulit,sz@r az egész. Utálok korán kelni,bejárni,jópofizni a sok ge&inek és sz@r tanárnak, mindent napi hét órában,hazajutni,akkor még tanulni, nem tudunk a barátaimmal találkozni, semmi szabadidőm, gyűlölöm az egészet. Aki annyira várja ezt az egészet, az egy nagy birka, és nem valószínűleg nincsen sulin kívüli élete.
22/28 anonim válasza:
Utolsó, valakinek a suliban vannak a barátai és ott éli a fél diákéletét. Én imádtam minden percét a giminek, barátokkal együtt töltött időnek, sulis programoknak, kirándulásoknak stb.
23/28 A kérdező kommentje:
Én is utálom az iskolát
2022. aug. 28. 14:56
24/28 anonim válasza:
#22 Nekem ez az általános suliban volt így. Nagyon jó osztály voltunk, imádtuk az általános sulis éveket, csomó emlék van a hátunk mögött, imádtunk bejárni. Aztán jött a gimi meg a technikum. Nekem meg a barátaimnak nagyon nem jött be. Nagyon nem... Az egész nyarat a régi sulis barátaimmal töltöttem, már tervezzük az őszt meg a karácsonyt, téli szünetet, nekem ez ad igazán erőt.
27/28 anonim válasza:
Ki az,aki lepontozgat mindenkit?
28/28 anonim válasza:
Troll pontoz le mindenkit(gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!