Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez a Magyar oktatás, már...

Ez a Magyar oktatás, már komolyan idáig süllyedtünk, hogy ilyen mérhetetlenül Buta embereket is felvesznek egyetemre ráadásul pont BGE-re?

Figyelt kérdés

Van egy gyerek aki 1 évvel felettem járt középiskolába. De ez az ember konkrétan olyan buta mint a fekete főld. Tehát már egyszerűen a beszédstílusa, már rögtön akkor levágod amikor kezet fog veled. Meg ez a tag nem is olyan rég azt nem tudta felsorolni, hogy milyen megyék vannak Magyarországon. A megye székhelyeket is jól eltévesztette. Pl Tolna megyének Nagykanizsa a megye székhelye. Baranya megyének pedig Dunaújváros. Meg ő szerinte Debrecen és Szeged azok közel vannak egymáshoz. :D

Konkrétan tiszta monotonan, értetlenül, bután beszél. Az értelmetlenség is látszik rajta. Bár ismerek bamba embereket rajta kívűl is akik értelmesek. Talán ők depisebb tipusuak. De róla már más szempontok alapján is lerí, hogy max az iq-ja csoda ha a 70-et megüti. 21 éves a tag konkrétan és úgy 4 hónapja láttam először csajjal. Akárhogy is legyen nagyon merem remélni, hogy ez a szerencsétlen 21 éves korára megtalálta végre az első barátnőjét mert eddig nem volt neki senkije. Na vajon miért, ok még ha egy kis városban élne ahol lakik 10-20 ezer ember és nincs annyira közel nagyobb város sem még megérteném és annak ellenére is, hogy ilyen buta még sajnálnám is. De ő itt él már mióta egy 60 ezer fős városba. Ahol kb mindenkinek összejön hamarabb a párkapcsolat. De neki 21 éves koráig de sajnos lehet, hogy még most sem sikerűlt. Persze arról sem tehet, hogy ő ilyen. De ilyen hírnévvel meg ezzel, hogy 20 évesen sem volt csaja bizony még annyira sem fog kelleni a kiégett 20-on éves gádzsiknak sem. Na mind1 a lényeg az, hogy felvették valahogy a BGE-re. Csak azt nem tudom, hogy ő mégis, hogy a szent istenbe jutott be oda. Amikor konkrétan nála sokkal értelmesebb tàrsaimnak nem jött össze a BGE.

És ez nem olyan mint pl egy vegyész vagy biológus esetleg atomfizikus aki abban az egy dologban kifejezetten jó. Mert érdekli, mint pl engem a kémia ezért is lettem a BME-s. Bár BGE-re is betudnék jutni mert általánosságba jó tanuló vagyok. De a kémia emeltem 97 pontos lett.

Konkrétan egy Gazdasági egyetemre meg általános ész kell ami neki nincsen.

2022. aug. 8. 18:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Nos, viszonyítás kérdése, de Szeged és Debrecen tényleg nincs különösebben messze egymástól. Nyíregyháza és Szombathely, na, az már egymástól messze van. Tehát ezzel semmi meglepőt nem mondott.
2022. aug. 8. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A srácot felvették az egyetemre mert teljesítette a felvételi eljárást (magyarán elég pontja lett) éppen úgy mint másoknak. Te rossz véleménnyel vagy róla. Én meg rólad képzelem azt, hogy nem vagy egyetemre való.

Nem értem hogy miért baj ha valakinek 20 évesen nem volt barátnője.

A gondolkodásmódod gyerekes és a személyiséged borzasztó.

2022. aug. 9. 05:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan lány vagyok, 20 éves korom előtt nem volt barátom és egyáltalán nem hiányzott. Most meg találtam egy olyat, akivel igazán jól érzem magam és nem csak na jó most jó lesz ez is alapon kavarunk meg d*gunk. Miért kell a másikat azért bántani mert eddig nem talált társat akivel összejönne. Attól hogy nem tudja a megyéket mèg lehet jó másban, lehet szorgalmas vagy tehetséges és lehet jó ember. Nekem is vannak egyszerű ismerőseim, akiknek csak 8 általánosuk van, de előbb számít rájuk az ember ha baj van, mint egy-két sokdiplomás képmutogatóra. Foglalkozz magaddal és a saját életeddel ahelyett, hogy mást szekálsz.
2022. aug. 9. 07:59
 14/17 anonim válasza:
23%
Nekem egyáltalán nem hiányzik barátnő 24 évesen.. Jobban szeretem a pénzemet annál, mint hogy egy nőre költsem..
2022. aug. 13. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Te nagyon le akarsz valakit járatni, csak tudod, ahhoz bizonyos fokú intelligencia is kellene a rosszindulatúságod mellé...
2022. aug. 22. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Bekerültél a felsőoktatásba!

Gratulálok!

Ez azt jelenti, hogy "szintet lépsz", bár gondolom ezt te is tudod, ezért zavar, hogy más, olyan, aki szerinted arra érdemtelen is esélyt kap.

Baráti jó tanács:

Tanulj meg helyesen írni, és szebben, diplomatikusabban fogalmazni.

Legyen kulturáltabb ahogy kifejezed magad.

A. Stílusodból nekem úgy tűnik, hogy első generációs diplomás leszel,ha sikerül.

Ezt onnan látom, hogy a magasan képzett szülők gyereke általában igényesebben fejezi ki magát. Egyszerűen ezt hallja otthon.

Gondolom az a hosszútávú terv, hogy főiskolás/egyetemista csajokkal randizol, és egy napon diplomás feleséged lesz.

Ezzel a modorral nem fog összejönni.

Az ilyen pasira szokták azt mondani, hogy "prosztó" , vagy "fehér cigány".

Bizonyos kifejezéseket PONT AZÉRT nem használunk, mert a cigányok használják.

Sokan azért nem hordanak bizonyos ruhadarabokat, vagy vastag sárgaarany nyakláncot sem. Nem azért mert nincs rá keret hanem mert egy népcsoport sajátja, amivel nem akarunk azonosulni.

BP-n ez nem menő viselkedés, inkább vérciki.

Ne érts félre, lesz csajod így is.

De a mulya, csendes fiúnak hamarabb lesz minőségi kapcsolata.

Még egy fontos dolog:

A diploma megszerzéséhez szükséges ész megvan benned.

Szinte mindenkiben, akit felvesznek, erre jó a felvételi rendszer.

A diplomához sokkal több kitartás, és alázat kell, mint ész.

Ezt kevesen tudják.

Hiába voltál eddig az osztály legjobbja,aki tanulás nélkül is hasít, lehet ezután csak hátul kullogsz majd.

Sok feleslegesnek tűnő anyag lesz, értelmetlen beadandó.

Előadás, amire nem kötelező bemenni.

Kísértés, hogy este bulizz, reggel ne kelj fel.

Minden félévben eszedbe fog jutni, hogy halasztasz, vagy passzíválsz, vagy feladod.

Diplomát a kitartó emberek szereznek. Sok okos, aki türelmetlen, lemorzsolódik.

2022. aug. 24. 09:50
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk maximum az ELTE, a Semmelweis, a BME (és speciális képzései révén az NKE) üti meg az alsó polcos nyugati egyetemek szintjét. A Harvardnak több a költségvetése, mint az összes magyar egyetemnek együtt.
2022. aug. 25. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!