Nem válaszolni egy szülinapi köszöntésre?
Sziasztok azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy szerintetek bunkóság nem válaszolni egy köszöntésre? Egyik tanáromnak volt születésnapja, elég közvetlen a kapcsolata velünk diákokkal engem is kedvel szerencsére és most messegeren írtam neki születésnapja alkalmából. Látta, de nem reagált rá nem válaszolt, semmit.
Nagyon túlgondolós fajta vagyok és már ott tartok hogy utál vagy valamit tettem. Akik facebookon irtak a falára nekik válaszolt csak nem szeretek nyilvános helyre kiírni ilyet. Nálatok volt ilyen? Engem az zavar hogy máséra válaszolt nekem meg nem holott elolvasta.
Legyszi ne szekaljatok mondom lehet csak én gondolom túl <3
18L
Szerintem tanárként, kb 890 ember köszöntötte fel a messengeren, plusz a saját rokonai. És nem tud mindenkinek egyesével válaszolni, mert szeretne enni, zuhanyozni, wc-re menni, pihenni, válaszol a telefonokra, és netán ünnepli a szülinapját valami bulin. Majd egyszerre fog küldeni egy körüzenetet, hogy "nagyon köszönöm mindenkinek hogy gondoltatok rám.....blablabla."
Én megérteném, hogy nem tud egyenként válaszolni mind az 890 embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!