Normális hogy nyár közepén már az iskolakezdés miatt stresszelek?
Én utálom a tanárokat is, és a diákokat is. :D
Nekem úgy néz ki a napom, hogy 5 perccel 8 előtt bemegyek, tanítás végén elsőnek megyek ki az ajtón.
Ennyi, a kettő között csak azért figyelek, mert itthon már csak átolvasom, és az írásbeli részét csinálom meg. Nagyon nem stresszelem magam a suli miatt, mert nem ér annyit az egész.
16/F
"Én az utolsó 2 hétben be se jártam egyáltalán"
Örülj neki, hogy neked ezt megengedték!
Én is utálom az osztálytársaimat, de mégis egész tanévben csak három napot hiányoztam, azt is családi okok miatt, nem lógásból.
Nem normális dolog már nyár közepén az iskolán stresszelni, az viszont lehet normális helyzet, hogy utálod a többi tanulót. Vannak gagyi iskolák, ahová többségében olyanok járnak "tanulni", akiken nincs mit tisztelni.
Én az általános iskolát nagyon szerettem, az akkori osztályommal együtt, a gimnáziumot viszont már az első naptól kezdve rühellem. Sajnos sokan vannak még így ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!