Mi illik ilyenkor?
A lányom 9. osztályos esegy óvodában fog gyakorlatozni. Leigazolja neki az igazgató az összes órát, pedig nem tud csak kb 60%-ot ott lenni.
Ilyenkor illik adni valami ajándékot az igazgatónak? Én szeretnék amúgy, de nem tudom mi a szokás. És a többi érintettnek, mint az óvónőknek, akikkel egész héten együtt lesz? Vagy a gyerekeknek a csoportba?
#1 ez nem korrupció bakker. Senki nem vesztegett meg senkit. Senkinek nem lesz ebből baja. 8 óra helyett 6ot fog "dolgozni".
#2 köszönöm a normális választ:)
Nem. Ez így már egy jófejségből átalakul egy anyagi haszonszerzés érdekében elkövetett közokirathamisítássá.
Senki nem fogja tudni bebizonyitani, hogy nem azt mondta tátogva neked egy homályos folyosón, hogy "bárki aki lefizet ilyen-olyan luxustermékekkel, kihúzza magát a kötelező gyakorlat alól". Ez hatalommal való visszaélés, anyagi haszonért.
Szerintem hagyd hogy csak jófej legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!