Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi illik ilyenkor?

Mi illik ilyenkor?

Figyelt kérdés

A lányom 9. osztályos esegy óvodában fog gyakorlatozni. Leigazolja neki az igazgató az összes órát, pedig nem tud csak kb 60%-ot ott lenni.

Ilyenkor illik adni valami ajándékot az igazgatónak? Én szeretnék amúgy, de nem tudom mi a szokás. És a többi érintettnek, mint az óvónőknek, akikkel egész héten együtt lesz? Vagy a gyerekeknek a csoportba?

2022. júl. 4. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Ezt már onanntól nem jófejségnek, hanem korrupciónak hívnák.
2022. júl. 4. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell.. így is ingyen dolgozik nekik, ez csak az ingyen munkaerő becsábítására szolgál. Én is volt, hogy hat órát dolgoztam, az is nyugis volt, majd kaptam érte 15 órát. Nekik csak egy aláírás az egész, hagyd a csudába szerintem. Örülnek, hogy volt segítő.
2022. júl. 4. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 ez nem korrupció bakker. Senki nem vesztegett meg senkit. Senkinek nem lesz ebből baja. 8 óra helyett 6ot fog "dolgozni".

#2 köszönöm a normális választ:)

2022. júl. 4. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez így már egy jófejségből átalakul egy anyagi haszonszerzés érdekében elkövetett közokirathamisítássá.

Senki nem fogja tudni bebizonyitani, hogy nem azt mondta tátogva neked egy homályos folyosón, hogy "bárki aki lefizet ilyen-olyan luxustermékekkel, kihúzza magát a kötelező gyakorlat alól". Ez hatalommal való visszaélés, anyagi haszonért.

Szerintem hagyd hogy csak jófej legyen.

2022. júl. 4. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor illik adni, ha pl a lányod valami nívósabb pályázatot végigcsinál az igazgató segítségével, a lányod idegösszeomlást kap kiesik a suliból de az igazgató végig támogatja, az iskola igazgatója ajánlólevelet ad egy komolyabb kurzushoz, a lányod az igazgató segítségével jut külföldre, stb.
2022. júl. 6. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!