Át szeretnék menni esti tagozatra de anyám nagyon ellenzi, mit tegyek? 19/f
Ezek a szerencsétlen tanárok mindent csinálnak csak érettségire nem készítenek fel, szóval tökmindegy hogy heti 5 napot megyek be vagy 2-t.
Az osztálytársaimat is utálom, egyik hülyébb mint a másik. nem bírnék ki velük még egy évet agykárosodás nélkül. estin is biztos lesznek hülyék, de még mindig jobb hetente 2x látni őket mint 5x
Én is így vagyok, csak én most fejeztem be a 10.-et. Én még az utcán se köszönök az osztálytársaimnak, annyira utálom őket.
16/F
Anno nappali gimiben megbuktam matekból, főleg azért, mert utált a tanár.
Utána már én is estire mentem, méghozzá egy jó nevű iskola esti képzésére.
Volt egy rohadt nagy különbség: estin a tanárok sokkal inkább partnernek tekintettek, és ha tanultál és rendesen bejártál, átmentél.
Nekem is nem is kellett dolgoznom mellette (igaz, 18 évesen mentem át estire), anyámék mondták, h teljes gőzzel a tanulásra koncentráljak.
a kérdésedre válaszolva: nagyon változó a színvonal esti gimikben, sajnos az enyémet összevonták egy másik sulival, ahol már jóval alacsonyabb volt a színvonal, de sem voltak rosszindulatú tanárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!