Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Át szeretnék menni esti...

Át szeretnék menni esti tagozatra de anyám nagyon ellenzi, mit tegyek? 19/f

Figyelt kérdés
Szeptembertől leszek 12.-es és utálom a nappalit, másik suliba meg nem akarok átmenni ezért gondoltam hogy átmegyek estire. De ha felhozom a témát akkor anyám elkezd velem veszekedni, ennyire rossz lenne az esti tagozat?
2022. júl. 4. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Azt amit akarsz, mert felnőtt vagy.
2022. júl. 4. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Családit diákot ugyanúgy megkapod, de annyiból nehezebb hogy csak hetente kétszer mész. Régen legalábbis így volt. Szóval otthon kell magadtól felkészülni az a heti két alkalom nem annyira sok. Ezért nappalin könnyebb csak több minden ragad rád.
2022. júl. 4. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Annak jó az esti aki dolgozik is de nagyon kell neki az érettségi.
2022. júl. 4. 14:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezek a szerencsétlen tanárok mindent csinálnak csak érettségire nem készítenek fel, szóval tökmindegy hogy heti 5 napot megyek be vagy 2-t.

Az osztálytársaimat is utálom, egyik hülyébb mint a másik. nem bírnék ki velük még egy évet agykárosodás nélkül. estin is biztos lesznek hülyék, de még mindig jobb hetente 2x látni őket mint 5x

2022. júl. 4. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok, csak én most fejeztem be a 10.-et. Én még az utcán se köszönök az osztálytársaimnak, annyira utálom őket.

16/F

2022. júl. 5. 17:06
 6/7 A kérdező kommentje:
én a tanároknak se köszönök
2022. júl. 5. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Anno nappali gimiben megbuktam matekból, főleg azért, mert utált a tanár.

Utána már én is estire mentem, méghozzá egy jó nevű iskola esti képzésére.

Volt egy rohadt nagy különbség: estin a tanárok sokkal inkább partnernek tekintettek, és ha tanultál és rendesen bejártál, átmentél.

Nekem is nem is kellett dolgoznom mellette (igaz, 18 évesen mentem át estire), anyámék mondták, h teljes gőzzel a tanulásra koncentráljak.

a kérdésedre válaszolva: nagyon változó a színvonal esti gimikben, sajnos az enyémet összevonták egy másik sulival, ahol már jóval alacsonyabb volt a színvonal, de sem voltak rosszindulatú tanárok.

2022. júl. 6. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!