Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytársam szerelmes belém...

Osztálytársam szerelmes belém én nem vagyok szerelmes belé hogyan utasítsam vissza udvariasan?

Figyelt kérdés
Osztályban rajtam és néhány barátnőimen kívül sokan bántanak egy fiút mert csendes és fura nagyon furcsa dolgai vannak. Anyám apám én elmentünk rómaipartra ma ott volt a fiú egyik étteremnél apukájával anyukájával szüleink ismerik egymást leültünk hozzájuk. Van egy új hinta rómaiparton a víz mellett egy kötélhinta egy fa ágára kötve ki akartam próbálni amíg vártuk hogy jöjjön az ebéd szüleim megengedték hogy kipróbáljam de kérték hogy menjen velem a fiú és nem bántam mondtam jöjjön és jött. Hintáztam én is fiú is jól éreztük magunkat hallottuk bemondják a fiú apukájának nevét ez azt jelentette kész az ebéd odamentünk szüleinkhez út közben fiú megfogta kezemet ez furcsa volt. Megálltam és megkérdeztem a fiút hogy akkor én most bejövök neki és ő szégyenkezve nézett rám én mondtam nyugodtan vallja be nem leszek rá morcos és mondta hogy tetszem neki de ő nem tetszik nekem nem mertem megmondani mert féltem megsértem meg bátornak kell lenni hogy bevalljuk ha szerelmesek vagyunk de csak ezért én nem akarok a barátnője lenni főleg nem nyilvánosan mert semmi bajom vele de majd csúfolnak engem is és pont örülök hogy az osztály egyik legmenőbb gyereke lettem és végre nem csúfolnak erre megint csúfolnának ha fiúval mutatkoznék lehet Furanénak hívnának én ezt nem akarom és nem is vagyok szerelmes fiúba. Hogyan utasítsam vissza kedvesen udvariasan hogy ne fájjon neki?
2022. jún. 11. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idösek vagytok?
2022. jún. 11. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy köztetek marad, amit mondott, de te nem akarsz tőle többet. Ne kerüld, de ne is keresd a társaságát, próbálj meg úgy csinálni, mintha semmi sem történt volna. Ne csúfold és ne bandázz olyanokkal, akik bántják. Ezeket teheted.
2022. jún. 11. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi kérdező, de nem ismered a mondatvégi írásjeleket és a névelőket?

Amúgy meg kell neki mondanod, hogy te csak barátnak tudod elképzelni. Ez így becsületes.

2022. jún. 11. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nem gondolnám ebből hogy szerelmes beléd.Megfogta a kezed és szerénykedett, zavarba jött. Tetszel neki , a szerelemhez azért több kell.
2022. jún. 11. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
27%

Kamumese unatkozó firkásztól.

Nem akarod megérteni, hogy a szókincsből, mondatfűzésből, az életszerűtlen történetből ordít kifele, ha kamu szöveget nyomsz.

2022. jún. 12. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!