Most tényleg drámakirálynő és mártír vagyok hogy hangosan sírtam az iskolában 17 évesen?
Az esetedben a diáktársaid voltak bunkók, mert ahelyett, hogy készségesen megnyugtattak/segítettek volna, rögtön elkezdtek viccelődni rajtad.
Amúgy erről a sztoriról 2 gimis osztálytársam jut eszembe. (1 csaj és 1 srác.) Mindkettejüket lecseszte a tanár, természetesen nem ugyanakkor, de hasonló indokkal, és mind a ketten sírva fakadtak az említett atrocitás miatt. Viszont utána nem néztük le emiatt a "sírósokat", csak a tanárt.
Ezt csak azért írtam le, mert mi anno csak csodálkoztunk a látottak/hallottak miatt, és még a srácot sem nevettük ki, pedig ő mindig nagyszájú volt az osztályban... :,D
Hát figyelj, igazából a bömbölés nem korhoz kötött.
Én láttam egy filmet, ahol a felnőttek vízilabdáztak és az egyik olyan lendülettel dobta egy nőnek a labdát, hogy betörte az orrát. Akkor a nő torkaszakadtából bömbölt, de nagyon durván meg is sérült. Mutatták, hogy tiszta vér volt körülötte a víz.
Viszont a kosárlabda nem üt ekkorát. Én tesin már töröltem véletlenül képen egy lányt, amikor oda akartam neki dobni a labdát, még csak be sem könnyezett a szeme.
Meg tegyük hozzá, hogy egy 17 éves fiú nincs olyan erőben, mint egy 30+ férfi, ezért kétlem, hogy tényleg olyan durván megdobtak volna.
Szóval ja, elég durva, hogy bömböltél, főleg hogy még bajod sem lett. Ha azt írnád, hogy pityeregtél, még mondanám, hogy mindenkinek más a fájdalomküszöbe, de bömbölni tényleg túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!