Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért utáltak azért anno és...

Miért utáltak azért anno és még most is az osztálytársaim és majd nem az egész iskols mert félénk voltam?Mindennap vertek!

Figyelt kérdés
Annyira drasztikusan félénk vagyok még mindig is de ezért miért utáltak?Pedig kedves voltam velük és mindennap megvertek még volt olyan amikor egy lány is!Nem mondták hogy ezért utáltak de én biztosra tudtam hogy ezért még az ötös tanuló lányok is nem szerettek !Pl Én ezért nem utálnák meg senkit sőt megvígasztalnám!Én egy hívő Isten szerető fiú vagyok voltam és leszek én kívánom mindenkinek hogy boldog élete legyen még az ellenségeimnek is meg nektek kedves hozzászólók!Még adományozni is szeretek!
2022. jún. 6. 23:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én csak normális választ vártam volna mint ahogyan az első leírta! :)
2022. jún. 7. 00:30
 12/16 anonim válasza:
Istent kérdezd, ő tudni fogja a választ. Mi nem.
2022. jún. 7. 00:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Sokakat irritál, mikor valakivel semmit sem lehet kezdeni. Néhány emberben ilyenkor van egy késztetés, hogy addig üsse az illetőt, amíg végre vissza nem üt. Frusztrálta őket gondolom, hogy hagytál magaddal mindent megtenni, ezért tesztelték, hogy hol van az a bizonyos határ...

Sok gyerek egy kis dög. Mondjuk sok felnőtt is.

2022. jún. 7. 00:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért mert félénk vagy és ilyenkor vannak olyan f.sz emberek akik ezt teszik.
2022. jún. 7. 06:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Attól hogy te jólelkű és normális vagy, sajnos még nem fognak a kretének megváltozni. Sajnos a gyerek és felnőtt közösségek is teli vannak jó szimatú ösztönlényekkel, akik egy vadállat szintjén vannak lelkileg, szellemileg és ha félelmet éreznek valakinél, akkor támadnak. Mivel amúgy gyáva tetvek, csak a gyegébbek bántásával érzik ugy, hogy ők is valakik.

Ne hagyd magad, mert egész életedben basztatni fognak. Nem kell mindenkit szeretni. Az ilyen férgekhez föleg nem kell jónak lenni, meg kell tudiuk, hol a helyük. Nyugodtan küldd el őket az anyjukba.

De egyszerűbb dolgod lesz, hogy ha uj közösségbe kerülsz, azonnal érezteted, hogy nem ajánlatos kikezdeni veled.

2022. jún. 7. 07:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezt nem bántásból írom, hanem, mert segíteni szeretnék.

A legtöbb esetben a bántalmazott mindig arra gondol, hogy a félénksége miatt bántják, nem veszi észre a hibáit, hiszen azokat nem tudatosa véti, az hozzátartozik, olyan neki mint levgőt venni.

Azért, mert valaki félénk nem igazán bántják, hiszen egy félénk, visszahúzódó, csendes gyerek akihez ha odamennek, akkor kedves és nem fura, teljesen elveszik a tömegben.

Segítesz nekik ebben-abban? Ha igen, nem lehet, hogy nekik esetleg terhes ez a segítség? Úgy rzk, hogy hü.lyének nézed őket, mindent te akarsz intézni? Mert mi az isolában például ezeket a pörgő gyerekekt utáltuk, kb az auránkba másztak.

Nem lehet, hogy furcsa megnyilváulásaid vannak amik kétértelműek? Pl lehet csak mondasz valamit, ms meg úgy éérzi, hgy te ezzel arra célzol, hogy többet gondolsz magadról másokál?

Nem lehet, hogy a furcsa megnyílvánulásaid szórakoztatják őket? Mármint direkt olyan furcsaságaid vannak, hogy lobbanékony leszel vagy nem leet érteni a reakciódat. Mert ez is válthat ki a gyerekekből egy függőséget, rzik, hogy rád kell cuppanniuk, hogy provokáljanak, megvernek, hogy még többet kapjanak abból ami elképeszti őket.

Az a gond ezekkel a kérdésekel, hogy így látatlanban nehéz kitalálni, mi jár az osztálytársaid fejében. Ahogy írtam, a bántalmazott nem látja a problémát, mi nem ismerjüka az osztálytársaidat.

2022. jún. 7. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!