Egy iskolai ped asszisztens mi a búbánatot csinál egy nyáron a suliban? Mert tanári szabija nincs, van 24 napja össz és csak nyáron 7-8 hét leállás van
Figyelt kérdés
Az őszi téli tavaszi szünetekben szabi van, az durván 1-1-1 hét.
Van 24 szabis napja, az durván 5 hét.
Ebből 3 hetet eleve elszór.
Nyárra marad 2 hét.
De a suli meg zárva, vagy ha nincs is zárva tanár diák nincs kb 7-8 hétig.
Mit csinál egy pedasz mikor munkaköre a diákokhoz kötődik?
2022. máj. 27. 14:39
2/6 A kérdező kommentje:
A kérdésre kérek választ.
2022. máj. 27. 14:47
3/6 anonim válasza:
Gondolom, besegít az adminisztrációnál. Tanterem dekorációnál (nem a festő-mázoló szakember rész, hanem a falevél részeinek ábráját teszi fel), iskolai könyvtár rendszerezése. Tudom, ez kb belefér két hétben. Amúgy én is kíváncsi vagyok. Doloztam ebben a munkakörben, de csak hat hónapot, és iskolaidőben.
4/6 anonim válasza:
Az iskolákban van heti ügyelet az ügyintézésre, a tankönyv rendelésben is segédkezhet, az alsósok kötelező nyári ügyeletét is rá lehet sózni.
5/6 anonim válasza:
"Az iskolákban van heti ügyelet az ügyintézésre, a tankönyv rendelésben is segédkezhet, az alsósok kötelező nyári ügyeletét is rá lehet sózni."
1. ügyelet: hetente-kéthetente szerda délelőtt. erre nem kell ember külön...
2. tankönyvrendelés:annak (ld EMMI rendelet) jún 30-ra vége. semmi dolga vele senkinek a nyáron
3. alsósok: már ahol vannak. középiskolában nincs egy szál se.
szóval ezekkel nem megyünk közelebb
6/6 anonim válasza:
Iskolai leltár elkészítése (iskola termei, könyvtár...) esetleg az irattár vagy más terem berendezésének selejtezése. Egyébként meg felesleges ezen agyalnod. Mivel nekik kevesebb szabadságuk van ezért be kell járniuk "dolgozni". Érdemlegeset nagyon nem csinálnak még az alapítványi suliban sem ahol piás az igazgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!