Hogyan milyen parkatikával hosszabítsam meg az itthon létemet? Mit és hogyan szimuláljak itthon, hogy a doki ki írjon még 2 hétre?
Tegnap haza kéreckettem a suliból, voltunk orvosnál kiírt egy napra, azt mondta ha be lázasosok vagy erősödik a rosszullét akkor több napra akár hetekre is ki fog írni. Elég szarul vagyok mostanában a suliban, nem kifejezés nagyon brutálisan szarul vagyok a sok hülye ugyanolyan naptól, beszólogatós embertől. Sok gyerektől. Akikkel meg jól érezném magam nagyon ritkán tudok csak beszélni. Úgy érzem elegem lett mindenki szekáll mindig meg akarják nekem mondani a "tutit,,. Pszihológus sem tudott segíteni pedig 12 éves korom óta járok most vagyok 17.
Milyen étel kombótól hányok pl?
Szerintem ha azt mondod, hogy hánytál, azt is el fogják hinni, nem kell tényleg megcsinálni.
Ha valaki esetleg mégis ellenőrzi akkor törülköző végét/két ujjadat feldugod a torkodba és attól majd hányni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!