Milyen ajándékot vegyek pedagógusnapra?
Igaz még messze van de nem az utolsó napokra szeretném hagyni,1 tanárnak szeretnék ajándékot vinni,de az a tanár épp terhes tehát csokit nem szeretnék vinni neki. Azon gondolkoztam hogy virágot viszek neki,de jó lenne valami mást is,de nem nagyon jut más az eszembe, esetleg ha valaki tudna ötleteket adni azt nagyok megköszönném <3 (a tanár fiatal nemsokára 30 lesz)
Bunkó válaszadók kerüljenek :))
Szerintem is nagyon rossz ötlet a babacucc.
A tanárnőnek vegyél ajándékot, ne a gyereknek! Természetesen, mielőtt elvonul szülési szabadságra, meglephetitek valamilyen babás ajándékcsomaggal, az osztállyal összefogva, de ezt ne pedagógusnapon adjátok oda, hanem mondjuk az utolsó közös órán.
Szerinted nem jó, de más szerint lehet hogy jó.
Minthogy én hülyét kaptam mindig is a hasznavehetetlen dísztárgyaktól, más meg imádta és gyűjtötte őket.
Attól, hogy szerintem nem jó nem mondhatom ki kerek-perec hogy az rossz ajándék és ne adja, csak hogy nekem ez nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!