Miért nem ír vissza?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, alattam jár, figyelgettem. Bejelöltem Facebook-on, visszajelölt. Bátorságot vettem magamon és múlthét csütörtökön ráírtam, hogy Szia, Hogy vagy?". De nem ír vissza, pedig el van küldve az üzenet, nem is nézte meg, pedig elérhető szokott lenni.2022. máj. 9. 17:33
1/13 anonim válasza:
Biztosan csak a közeli ismerőseivel szeret csacsogni a közösségi portálokon vagy rólad is elterjesztették a suliban hogy büdös vagy.
2/13 anonim válasza:
Szerintem csak simán utál téged.
3/13 A kérdező kommentje:
De még nem is ismerem
2022. máj. 9. 17:38
4/13 anonim válasza:
De ő sajnos már ismer téged mert pletykáltak rólad.
5/13 A kérdező kommentje:
Biztos tudod kiről van szó
2022. máj. 9. 17:41
6/13 anonim válasza:
Pont azért nem ír vissza, mert fingja sincs ki vagy... én se írok vissza idegeneknek plusz lehet nem vagy szimpatikus neki. Próbálj élőben ismerkedni.
7/13 anonim válasza:
#5 Igen, tudom kiről van szó. Elmondjam ki az?
8/13 A kérdező kommentje:
Na ki?
2022. máj. 9. 17:48
9/13 anonim válasza:
Ő nem más, mint egy lány a sulidban, aki alattad jár, figyelgetted, bejelölted Facebook-on, visszajelölt és ráírtál, de nem akar reagálni. Eltaláltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!