Mit lehet ilyenkor csinálni?
🤦♂️
18 évesen még mindig a telefonjával (vagy a tesódéval) akar menőzni? Van olyan ebben a korosztályban, akit érdekel, hogy kinek milyen telója van?
Oszt mi van akkor, ha mindenki tudni fogja? Nem a ti szégyenetek az, hogy loptak tőletek. Sőt, hagy tudja csak mindenki, így hátha nem fog máskor lopni.
Csak mondom, nálunk már 12 évesen is kinevették azt, aki a telefonjával akart menőzni....
"Nem az gyerek apukának szólt"
Apukátok megengedte neki, hogy elvigye a testvéred telefonját?
Tudta, hogy nála van?
Én is simán elmentem volna a rendőrségre, ha ilyen hülye a gyerek. Legyen is meg a priusza, főleg ha nagy értékű a telefon.
Nem helyes, amit a barátod tett, a tesódnak van igaza, de én arra lennék kíváncsi, hogy ennek milyen jogi következményei lehetnek, hiszen a telefon megvan, visszaadta és nem tudom van e írásos bizonyíték arra, hogy ő azt önszántából vitte el.
Amúgy egyszer én véletlenül vittem haza telefont. Nem tudom hogyan, de az illető telefonja az én kabátom zsebébe lett berakva én meg csak felvettem a kabátot és hazamentem. Otthon vettem észre, mert elő akartam venni a mobilomat, és akkor vettem észre, hogy egy másik is van ott.
Életemben nem szégyelltem még úgy magamat. Össze-vissza írtam az ismerőseire, neki is írtam, hátha csekkolja a Facet vagy a Twittert számítógépről.
Másnap visszaadtam a mobilt a tulajdonosának, vittem mellé egy csokit, bocsánatot kértem.
Körülbelül két hétig nem álltak velem szóba.
A mai napig nem tudom, hogy hogyan került hozzám az a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!