Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jó kifogások ,hogy miért nem...

Jó kifogások ,hogy miért nem tudok ott lenni a tizenegyedikesek szalag avatóján?

Figyelt kérdés

10.-es vagyok. O.főnököm és az osztálytársaim azt mondták kötelező elmennem, de miért lenne az? Örülök hogy megszabadulok a sulitól délután...

Nemhogy még 5-este 7-ig ott legyek és jó pofát kelljen vágnom a sok hülyének.

2022. ápr. 26. 13:23
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
A mi sulinkban a 11.évfolyam a végzős osztály, mert három éves a képzés.
2022. ápr. 26. 13:26
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha esetleg rosszul éreznéd magad (covid), és ezt tudnád igazolni is... :,D
2022. ápr. 26. 13:26
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Nekünl volt valami rendezvény, amin sorfalat kellett álnunk a 🌳sztudja miért, a lényeg, hogy sokan panaszkodtak, hogy ők nem akarnak ott lenni. A tanár azt mondta hogy kötelező, aki nem megy az ofői-t fog kapni.

Szerintem furcsa lehetett neki, hogy én egy szóval sem "reklamáltam", hogy há' de mégis minek kell ott lennem... Engem nem zavart, én hazamentem oszt kész.🤷‍♂️ Másnap kérdezte hogy miért nem voltam mondom neki "🤨Hol? Há' én nem is tudtam róla hogy maradni kell."

Megúsztam egy "Látod, mert nem figyelsz az órán"-nal😂😂

Szóval, érted hogy értem?

2022. ápr. 26. 13:44
 4/15 A kérdező kommentje:
Értem(:
2022. ápr. 26. 13:48
 5/15 anonim ***** válasza:
22%
Hirtelen jött hasmenés :D
2022. ápr. 26. 13:57
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Telefonálj be aznap hogy hánysz és fosol, nem fogják firtatni.
2022. ápr. 26. 14:02
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
#6 Ha mégis, akkor meg majd felajánlhatja, hogy küld képet a végtermékről...
2022. ápr. 26. 14:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

11.-ben vam a szalagavató?

Mindenesetre a kötelező program az, ami tanítási időn belül van, vagy amikor tanítási időben elmarad az óra és később ezt a szalagavató pótolja.

2022. ápr. 26. 21:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Például mi az egyetemen kötelező jelleggel ültünk be a vendégtanárok előadásaira, mert akkor épp óránk lett volna és ahelyett volt az előadás. Hiába nem érdekelt, be kellett menni.

Volt, hogy egésznapos programot szerveztek és akkor a tanszéken az összes óra elmaradt, ott csak az hiányozhatott, akinek más órája volt, de ha nem másik egyetemen voltunk épp, akkor elvárták, hogy az órád után menj vissza.

Csináltak olyat is, hogy egy másik egyetemen volt előadás a késői órákban vagy egy színdarabot mentünk megnézni és kötelező volt, mert a tanár akinek az órájához kapcsolódott, nem tartotta meg az aheti óráját, hogy igazságos legyen.

Ott csak az lóghatott, akinek más órája volt, nem ért volna oda, de azt ritkán fogadták el, hogy magánéleted van, mert ezeket előre beharangozták, szóval szervezhetted úgy a dolgaidat, hogy ott tudj lenni.

De voltak fakultatív programok, arra is elment a sok stréber hallgató, de, aki nem ment el, nem lett hiányzó, csak kapott egy kis mártírkodást a tanártól.

2022. ápr. 26. 21:49
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
Mondd hogy beteg vagy és kész
2022. ápr. 27. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!