Szeretsz/szerettél iskolába járni?
Általánosba szerettem járni, gimibe még inkább, bár ott sajnos volt egy olyan időszak, amikor engem is kipécéztek, egy tanár igazából. Azonban ez egy olyan osztályban, ahol szinte egyedül voltam halkszavú, visszafogott, várható volt. Azoktól a hónapoktól eltekintve, viszont tényleg jó érzéssel gondolok vissza a gimis évekre; több barátot szereztem onnan, rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam, mozgalmas egy időszak volt, sok programmal.
Az egyetemet pedig még inkább szeretem, nagyszerű emberekkel vagyok körbevéve, a világ különböző pontjairól, végre tényleg csak olyan dolgokról tanulok, amik érdekelnek és nagyon családias a hangulat az óráim többségén, nagyon hamar összeszokott a csapat. Egy-két tanár akad, aki nem igazán tud magyarázni, de különben tényleg nem lehet egy rossz szavam sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!