Egy tanár aki jelenleg tanít mért töröl ki facebookon az ismerősei közül?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk rosszban. Mást nem törölt ki az osztályból csak engem. Sose volt vita köztünk pedig.2022. márc. 28. 12:16
11/18 anonim válasza:
Még azt is elképzelem, hogy ugyanaz az illető :D
12/18 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb, ha megkérdezed!
Én is töröltem ki tényleg véletlenül valakit - a felette levőt akartam - és észre sem vettem, míg rá nem kérdezett. Azonnal visszavettem és elnézést kértem a kapkodásért.
13/18 anonim válasza:
A facebook maganelet. Az iskola meg nem maganelet. Ertelmes ember nem keveri a kettot….
14/18 anonim válasza:
Szoktál neki írni? Lehet, hogy megunta, és ezért. Vagy posztoltál valamit, ami sértette. Vagy csak véletlenül.
15/18 A kérdező kommentje:
Soha nem írtam még neki.
2022. márc. 29. 16:37
16/18 anonim válasza:
Szoktál politizálni?
Lehet, hogy nem vagytok azonos nézeten.
17/18 Ramiz válasza:
Pár éve nekem is sikerült véletlenül kitörölni pár ismerőst. Nem vagyok nagy Facebookos, és valamiféle ismerőslistát akartam létrehozni, hogy csoportosítsam a volt kollégákat. A lényeg, hogy valahogy nem sikerült mindez, és később vettem észre, hogy már nem ismerőseim ezek a személyek. Szóval létező jelenség ez a véletlen törlés, amit mások is írtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!