Mi lesz ha tejszínhabot fújunk a tanár arcába és utána jegeskávéval meg fagyival leöntjük?
Én ezt elképzelni se tudom. Egyrészt, ha az arcomba fújják a tejszínhabot, nem ülök ott és várom, hogy leöntsenek még, hanem azonnal felpattanok és ellenkezek.
A fagyit meg hogyan "öntöd"? Vagy a fagyigépet tartod a tanár feje fölé?
Egyszerűen nincs meg előttem ez a jelenet, nem tudom beleképzelni magam.
De tegyünk úgy, hogy beleképzeltem magam:
Én a kirúgást nem hinném, hogy megvalósulna, főleg, hogy a mi gimnáziumunkban a lánywcben dohányzó gyerekek mégcsak intőt se kaptak, még egy elitebb iskolában is egy igazgatóit tudnék elképzelni ezért a produkcióért.
Bár hallottam már olyat elit iskolákból, hogy a gyerekeknek intőt akartak adni gumilabdázásért meg intőt adtak, mert az iskolai liftet használták.
Amíg nem okoztál súlyos kárt a tanárban; leforráztad a kávéval, sérülés érte a szemét, mert mást öntöttél az arcába, szerintem ez nem lesz rendőrségi ügy, vagyis mi hozzánk egyszer jött ki a rendőrség, petárdázásért.
De nem azt mondom, hogy csináljatok, sőt, NE csináljátok, hiszen a szegény tanároknak ezt alacsony fizetésért kell eltűrni tőletek.
Na, mi lett?
Van még suli, ahova felvesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!