Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanárnőtől elfogadható az...

Egy tanárnőtől elfogadható az "anyáskodás" ilyen esetben, gondolom nem egyedi eset ?

Figyelt kérdés
Néhány óránk a főépület melletti különálló épületben van, ahol jóval hidegebb van, mint a főépületben. (A főépületben sincsenek 24-25 fokok) A harmincas éveiben járó tanárnő állandóan mondogatja a sima felsőben lévő lányoknak, meg a pólós fiúknak, hogy legalább egy pulóvert húzzanak fel ebben a teremben. Pénteken már azt mondta, hogy rájuk néz, megfagy. Van olyan osztálytárs, aki már ki van akadva rajta. Két barátnőmmel, meg velem meg pont nincs baja, mert mi meg pont fázunk mindig, van hogy pulcsi+kabát is kell.

2022. márc. 13. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Persze, nem akarja, hogy megfázzanak a tanulók. Hülye kamaszok az osztálytársaid, ha ezen "kiakadnak".
2022. márc. 13. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nos, nekünk 30asoknak már van fogalmunk róla, miert mondták a mi idönkben az idősebbek, hogy öltözzünk fel... ugyanis vannak olyan tipikus ízületi fájdalmak, amiket pl bizonyos időjárások hoznak elő... amiket pontosan ez okoz... hogy fiatal korban "nem fázok" jeligére tönkreteszitek magatokat.
2022. márc. 13. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Ez teljesen jogos! Ez nem anyáskodás. Ha az egész osztály megfázik és komolyabb bajuk lesz, akkor részben az ő hibája is lett volna, ha nem szólt volna. Nyilván már folyamatosan jelzi az igazgatónak, hogy a karbantartó fűtse fel rendesen az épületet.

Egyébként az baj, hogy a főépületben nincs minimum 23 fok. Azért beperelhető lenne az iskola, hogy jégverembe kell tanulnotok.

2022. márc. 13. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

A tanárnő is szenved a hidegtől. Mint jó pedagógus, csak egyszerűen szívén viseli a diákok egyészségét is..

Ne fogajátok el az anyáskodást, jelentsétek fel, hogy , meg pedofil...megérdemlitek a jövőtöket..ha véletlenül lesz gyereketek, akkor azt hogy nevelitek?(a nevelés túlzás, de ez jött)

A tanárok nem magukért, értetek sztrájkolnak..

Végigolvasva amit írtam, nem is értem, hogy lehettem ilyen kulturált , szofisztikált?..nem való ez nektek..

2022. márc. 13. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Ebben semmi szokatlan nincs, nekünk néha egyetemen is mondják, hogy vegyünk inkább fel valamit nehogy megfázzunk amikor hideg helyen tartózkodunk.

Szimplán empátia, és ez csak ajánlás, gondolom nem kötelez titeket erre, hogy öltözzetek be.

2022. márc. 13. 12:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves 3. válaszoló: A főépülettel nincs probléma, ott egy pulcsiban simán megvagyunk, ezt a különálló épületet meg fel kell újítani, kivitelező nem nagyon van, nyáron talán megcsinálják.

Kedves 4. válaszoló: A tanárnő is elég fázós, pénteken parkakabátban volt ő is. Fel nem jelentjük, nekem meg főleg nincs bajom vele, mert én szólás nélkül is felöltözök.

2022. márc. 13. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!