Veletek volt már ilyen? Ha igen, várom a sztorikat!
Figyelt kérdés
Szval nekem van egy padtársam, es sajnos ugye pont melle ultettek, mivel nem vagyunk joban, igy nem tudok vele elbeszelgetni egyeltalan szinte. Es olyan remesen igenytelen. Mindennap budos, sot volt ra alkalom, hogy egesz heten ugyanabba a poloba jart, es ahogy ereztem sztem ki se mosta, se ő, se az anyja... Aztan a szaja is budos, es ha beszel hozzam kenytelen vagyok arrebb menni, de szolni meg nem akarok mert csak nem akarom szegenyt kellemetlen helyzetbe hozni. Mar nagyon zavar es ez az egesz gusztustalan... Veletek volt mar ilyesmi? Ha igen, mit csinaltatok? Irjatok sztorikat!2022. márc. 7. 13:39
1/8 anonim válasza:
Vegyél neki karácsonyra tusfürdőt és dezodort. Szerintem venni fogja a lapot. 😊😊
2/8 A kérdező kommentje:
Karacsony még messze van, addig sztem elpusztulok. Nonap az egy jo alkalom lenne, csak annyi a baj h o fiu.. En meg ugye lany vagyok tehat ez igy furan jonne ki de azert kosz a tippet ;)
2022. márc. 7. 13:50
4/8 anonim válasza:
Szerencsére velem nem fordult elő ilyen soha, de szerintem említsd meg az osztályfőnöknek diszkréten, hogy ezt így hosszú távon nem fogod bírni.
5/8 anonim válasza:
Ofő lehet hogy beégeti a srácot és az jelen esetben nem túl szerencsés. Lelkileg rossz lehet neki. Trauma.
Nem tudhatjuk az okát hogy miért ilyen. Valószínűleg 99,9% hogy a szülei miatt.
Inkább valami levelet kellene kreálni mintha valami csajszi írná kedvesen
6/8 anonim válasza:
Szerintem a levél sem jó, mert akkor azt hiheti majd, hogy a “lány” elmondja másoknak vagy mit gondol róla az osztály/évfolyam.
7/8 anonim válasza:
Ennyi fantázia nincsen???
6#
Hogyne lehetne kedves, óvatos, nem bántó levelet írni neki, névtelenül.
Nyilván nem az ő higiéniai állapota lenne a fő téma, az csak masod/harmadlagos, óvatosan....
8/8 anonim válasza:
Nem mindenki ért a finomkodásból. Valakinek kőkeményen az arcába kell mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!