Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az edzőm azt mondja nagyon...

Az edzőm azt mondja nagyon izmos a karom de az o.társaim azt mondják hogy csont gyönge vagyok és elhordanak mindennek. Főleg egy kövér és egy nagyon vézna pofázik nekem mindig be. Szerintetek irigyek azért bántanak meg szavakkal mindig?

Figyelt kérdés
Én egy kedves lány vagyok nem vagyok undok senkivel.

2022. márc. 4. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha kövér vézna pofázik miért nem szarod le?
2022. márc. 4. 21:24
 2/4 anonim válasza:
100%

Az ilyen esetben a legrosszabb, hogy a "ignoráld őket" nem müködik mert attól még rosszul esik az embernek. Azt tudom tanácsolni, hogy kérdezd meg őket miért bántanak/szekálnak. Ha tényleg az a válasz, mert viccesnek tartják, hogy piszkálhatnak akkor jobb lesz, hiszen megnyugodhatsz alaptalan amit mondanak. Ha a válasz: "nem tudtuk, hogy rosszul esik, bocsi" akkor is megnyugodhatsz, hiszen szintén még ők sem gondolták komolyan.

17 éves vagyok, és 48 kiló sajna nálam nem alaptalan az ilyen kritika, én úgy megyek át ezek felett, hogy lenyugtázom magamban, próbálok ellene tenni. Meg baromi "leszarom" stílusom is van, de az mellékes xdd

2022. márc. 4. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A képzett tapasztalt edzőnek hiszel vagy a mangalica csontvázoknak?
2022. márc. 10. 01:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Általában irigységből szólogatnak be, mert sem a kövér sem a vézna nem hajlandó tenni azért, hogy jobban nézzen ki.

Ne foglalkozz velük, csak tedd ami jól esik. Sportolj kedvedre! 😉💪🏻

2022. ápr. 9. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!