Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ma az egyik férfi tanárom azt...

Ma az egyik férfi tanárom azt mondta, hogy mutatós lány vagyok. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Akar tőled valamit. Vagy simán csak jó napja volt. Tanár nem mond ilyent csak úgy, hanem csak ÚGY!!!(tudod)
2022. jan. 26. 12:05
 12/19 anonim ***** válasza:
25%
Az ősszes férfitanárnak ott kéne hagynia a tanítást, kivonulni az iskolákból, tanítsanak csak kizárolag nők. És akkor a nők megbaszhatnák magukat az állandó szexuális, üldözéssel, alázással, mert ugysem nyugszanak addig, amíg az utolsó férfit is nem alázák meg , nem csinálják ki valahogy.
2022. jan. 27. 00:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Igazából óra után kihívott a teremből, az irodájába. Elmondta, hogy milyen szép, okos, kedves lány vagyok, aki meg sokra viszi. Közben simogat. Annyira undorító volt, de én lesokkoltam ott. Köpni, nyelni nem tudtam.
2022. jan. 27. 16:01
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

13

Hát legközelebb pedig őt köpd le. Soha többet ne menj vele irodába és szólj erről apádnak most azonnal, hogy mit történt, utána meg az osztályfőnököt holnap keresse fel valamelyik szülőd.

2022. jan. 27. 16:15
 15/19 anonim ***** válasza:
97%
Szülőknek mindenképp szólj!!
2022. jan. 27. 18:37
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Hogy akár 5ös is lehetsz a tantárgyból, amit ő tanít.. :D
2022. jan. 30. 16:55
 17/19 anonim ***** válasza:
39%
Ha a 13-ban leírt eset tényleg megtörtént, és ez nem trollkérdés, akkor fordulj egy megbízható felnőtthöz (legjobb, ha a szüleidhez), és csináljatok belőle ügyet, rúgassátok ki. Nem csak rólad van itt szó, hanem egy csomó más lányról is, akiket molesztálhat még. Védd meg őket is.
2022. jan. 30. 18:13
 18/19 anonim ***** válasza:
4%
Csinálj mindent úgy, ahogy tanár mondja és semmiben se ellenkezzél.
2022. jan. 31. 07:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem hittem volna, hogy ennyien állnak a tanár mellé. Behívja a ~14 éves diáklányt az irodájába és simogatja?! Hahó! Ez mióta normális?

Kapjatok már magatokhoz!

2022. jan. 31. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!