Mennyire szabályos, ha egy tanár gyűlöletkeltő posztokat oszt meg az internetes profilján?
Fizikatanárról van szó, de ezenkívül még filozófia-, matematika- és hittantanár is. Ortodox zsidó vallású, de ennek ellenére markánsan konzervatív és nemzeti gondolkodó (mind magyar nacionalista, mind cionista). Sokszor oszt meg FIDESZ, Mi Hazánk, meg cionizmusfanatikus propagandabejegyzéseket, ezen kívül a profilképe homofób és ha a melegekről van szó a közéletben, akkor rögtön ugrik és megoszt egypár bibliai idézetet azzal kapcsolatban, hogy "az Örökkévalónak utálatosak", meg olyan tórai szakaszokat másol be, hogy aki férfiként férfival szeretkezik az haljon meg, szégyenítsék meg, tagadják le a szülei stb.
Menyire van joga ehhez? Órán amúgy nem politizál, jó tanár, de hányingerem van az így gondolkodó emberektől. Szülő vagyok és vannak bi és leszbi barátnőim nekem is.
"Órán amúgy nem politizál, jó tanár, de hányingerem van az így gondolkodó emberektől. Szülő vagyok és vannak bi és leszbi barátnőim nekem is."
Ha te szülő vagy, én meg tőled kapok hányingert. Mi az, hogy -elvilegi elfogadó emberként- attól van hányigered, hogy mások hogy gondolkoznak? Te tényleg felnőtt ember vagy? Én, és még sokan mások a meleglobbitól kapunk hányingert- jogosan! Valószínűleg neki is elege van a hozzád hasonló emberekből.
#10.
Tudtommal a gyerekbántalmazás nem egy vélemény. Eleve rossz a párhuzat.
Az összes tanár megkeseredett, nem kell adni a szavukra.
6 évet tanulnak az egyetemen, hogy aztán a szakmunkás minimálbért keressék és egy árufeltöltő többet vigyen haza náluk, mit vársz ezután a nyomultaktól?
16!
Többet, mint egy ilyen világ nyomorultjától, mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!