Régi sulimnak írhatok e-mailt, azért, hogy megírják az akkori osztálynévsort Nekem?
Regényem miatt szeretnék írni!
Osztálytárasim teljes nevére, nem emlékszem!
Azért csak óvatosan a regénynél! Ugyanis hivatalosan csak az említetek beleegyezésével írhatod bele a teljes nevüket.
Én is írtam egy könyvet ami igaz történeten alapult és mindenkit, akit bele akartam írni, meg kellett kérdeznem, hogy beleírhatom-e őket és mehet-e a vezetéknév is. Volt aki kérte hogy a keresztnevét se írjam bele és álnévvel írhattam róla.
Január 13-án küldtem az e-mailt, pontosan három hete!
Nekem, sajnos azóta nem válaszoltak!
Van millió más dolguk is, nyilván... Majd ha nagyon ráérnek, esetleg válaszolnak. Épp elég nekik a kötelezően megválaszolandó leveleket intézni, elhiheted. Főleg most, a felvételik kellős közepén...
Egyébként meg ilyesmit egy volt osztálytársadtól is megtudhatnál. Vagy használhatnál (legalább részben) kitalált neveket, ha úgyse voltak annyira fontosak az osztálytársaid, hogy megjegyezd a nevüket... Egyáltalán miért olyan fontos, hogy mi volt a valódi nevük, ha magadtól már úgysem emlékszel rájuk?
Miért nem? Egy csomó suli honlapján ott vannak.
De tényleg, miért olyan fontos az a névsor? Miért nem találsz ki neveket te? Segítsünk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!