Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tornasorban kia legmagasabb...

Tornasorban kia legmagasabb vagy ki volt az?

Figyelt kérdés

Fiú volt a legmagasabb az osztályomban, a tornasorban.

Aki szeretne írhat privátot!

2022. jan. 6. 20:30
A kérdező szavazást indított:
Fiú
Lány
32 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk egy genderfluid személy volt a legmagasabb. Akkor most mire kattintsak? Hogy lehetsz ennyire kirekesztő,hogy csak két opciót adtál?
2022. jan. 6. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Huh megfogtál! Meg nem mondom már a nevüket, mert a fiúknál is volt 2 és a lányoknál is volt 2 aki a legmagasabb volt, de hogy ők hogy voltak sorban, nem emlékszem. :D (Azt tudom, hogy a legvégén az egyik fiú volt az osztályból a legmagasabb, mi magasság szerint mentünk ballagásnál, hogy esztétikus legyen a sor.)

De nálunk a tesi gimitől kezdve külön volt.A lányok és a fiúk külön tanárt kaptak külön teremben tesiztek.

2022. jan. 6. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A Kati volt a lányoknál,az Isti a fiúknál.
2022. jan. 6. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lányiskolába jártam. Döbbenet, de egy lány volt a legmagasabb :)
2022. jan. 6. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező te hányadik voltál?
2022. jan. 6. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt külön fiú-lány tornasor. Fiú volt a legmagasabb, és én voltam a második, én lány vagyok. A legalacsonyabb is egy fiú volt.
2022. jan. 6. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam a második legkisebb lány 🤸🏻‍♀️
2022. jan. 7. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hányadik osztályt kérdezed

1-4.-ig egy lány

5.-ben egy többször bukott fiú

6.-ban (mikor a bukott srác elment más suliba) megint az a lány, aki 1-4.-ig a legmagasabb volt

7.-8.-ban egy fiú haverom

9-12.-ben volt 2 srác, akik 2 méter felett voltak, nem tudom melyik volt a magasabb, szerintem néha váltották is egymást, de egyébként volt külön fiú és lány tornasor, 18-ból 12. voltam azt hiszem, a 165.5-es magasságommal

Egyetemen meg egy tornasoros feladatunk volt, ilyen összeszoktatás címszóval, ott egy lány volt messze a legmagasabb (ilyen 180-190 körül lehetett), a fiúk pedig alacsonyak voltak, 170 körül/alatt.

2022. jan. 8. 05:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Külön volt fiú és lány tornasor, de egyébként mindig fiú volt a legmagasabb az általános és a középiskolás osztályomban is. Fiúból gimi végén olyan 190 cm volt a legmagasabb nálunk, lányoknál 178.
2022. jan. 8. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Mind általánosban, mind gimiben én voltam a sor elején mint legmagasabb fiú (már gimiben megvoltam majdnem 190 centi)... Rohadtul utáltam.

Egyetemen szerencsére már nem volt ilyesmi, csak kondiba jártunk oda meg nem kell.

25F

2022. jan. 27. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!