Miért mondja rám egyik lány osztálytársam, hogy cuki vagyok?
Figyelt kérdés
Lehet fura kérdés, de még nem igazán mondta rám eddig senki, hogy cuki vagyok.
Egyik lány osztálytársam már egy jópárszor mondta rám, mondjuk amikor segítek neki vagy átküldök neki valami sulis anyagot stb.
Van párkapcsolata úgyhogy nem azért kerdezem, csak nekem fura ez kicsit.
20F
2021. dec. 29. 02:14
1/3 anonim válasza:
mi lányok ilyenek vagyunk :) ha egy fiú rendes, segítőkész ,lehet rá számítani, akkor megjegyezzük, hogy "de rendes vagy köszi" vagy van aki a "cuki" szót használja.. ez kedveskedés-megköszönése a segítségednek- jelzője, hogy egy rendes srác vagy - kedvel- ami egyértelműen nem azt jelenti, hogy kapcsolatot is szeretne :)
2/3 anonim válasza:
A dalra utal. Van egy dal, Cuki Dóri az előadó és a címe az hogy Cuki vagyok. Yutubeon fent van.
3/3 anonim válasza:
Itt a nóta; https://www.youtube.com/watch?v=sfeBWEsQe-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!