Most akkor bír vagy utál a tanárom?
Figyelt kérdés
Ez egy kicsit hosszabb története lesz! Köszönöm annak aki elolvasta. 10.kes vagyok és most kezdett el gyakorlatom lenni. Van egy tanár aki tanít ebbe az évbe kezdett el. Mindenki nagyon utalja így én is az első órára rettegve mentem be. Tényleg eléggé bunkó volt de szerintem nem volt olyan rossz fej. Az iker testvérem az első órán a szemét forgatta úgy hogy megjegyezte a nevünket. Utána órán kisasszonynak szólított és először nagyon bunkó volt velem utána meg tökre rendes. Egyszer segítőkész utána meg egyfolytában kérdezget és zavarba hozz. Megkerdezte hogy van e barátom meg hogy félek tőle-e! Minden osztály társam retteg tőle hát mondjuk én is tartok tőle de azért nem annyira mint ők . Egyszer nem tudtam hogy feleltet és hangosan bemondtam a választ először ideges lett meg azt mondta hogy beirja az egyest de végül nem tette. A mostani órán meg engem választott ki hogy segítsek egy lánynak, engem akiről tudja hogy semmit nem tudok. Nagyon béna vagyok. Utána meg jött oda és mindenbe belekötött. Nem tudom eldönteni. Köszi annak aki végig olvasta. És segít.2021. dec. 14. 20:12
1/4 anonim válasza:
Fel akar készíteni az életre ami a gimi után fog várni, amikor majd ha kifogsz egy hasonló felettest akkor ott a megélhetésed lesz a tét.
3/4 anonim válasza:
Pedig léteznek ilyen felettesek. Lehet nem ez a tanár célja, de én mint egy ember aki nem ismeri a tanárt csak tippelhetek, hogy mi lehet a célja a viselkedésével és ez is benne van a pakliban. Szívesen írnék még de most megyek Benszülött Bálnát nézni mert van egy Miriamos videója és izgi.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi a választ! Ha még van bármi ötleted megköszönném ha írnál! Jó filmezést!
2021. dec. 16. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!