Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan mondjam el a lánynak,...

Hogyan mondjam el a lánynak, hogy mégsem akarok a szalagavatón táncolni?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy október végétől eddig csak 1 tánc próbán tudtam eddig részt venni, annyit hiányoztam, annyi dolog közbejött, volt hogy a párom hiányzott stb. Most pedig covidos vagyok, és legközelebb csak januárban megyek vissza iskolába, onnantól meg már csak egy hónap a szalagavató. Ehhez képest az osztálytársaim minden pénteken jártak táncpróbára, én nagyon le vagyok maradva hozzájuk képest. Ezért inkább mégsem táncolnék, de félek, hogy a páromat rossz helyzetbe hozom, hogy így "ott hagyom".

Szerintetek hogy mondjam el a lánynak, hogy mégsem akarok táncolni? Ti haragudnátok rám?

2021. dec. 12. 20:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a békát nyeld le, nem kellett volna elvállalni, de ez már veszett fejsze nyele. Ne gyárts kifogásokat. Ha már beleugrottál, nem hagyhatod cserben. Különben is jó élmény lesz. 1 hónap alatt meg tudod tanulni.
2021. dec. 12. 21:21
 12/32 anonymousreview60 ***** válasza:
91%

1. Szerintem járj(atok) különórára, és tanuljàtok meg azt, ami kimaradt!

2. Csak egyszer van egy ilyen dolog, és kár lenne kihagyni.

3. Ahhoz látványosan el kellene cseszni a táncot, hogy mindenki erről beszéljen 5-20 év múlva.

4. Ha beleállsz a helyzetbe, és behozod a kemaradást, akkor tökös vagy. Ha nem, akkor töketlen.

2021. dec. 12. 21:24
 13/32 A kérdező kommentje:
Légyszi a kérdésre válaszoljatok és ne győzködjetek, hogy ne mondjam le, mert mindenképp le szeretném. Csak kényszerből vállaltam el mert azt hittem jobb lesz, tudom hogy hülye voltam, de semmi kedvem nincs ehhez. Amúgy is utálok szerepelni, és szét izgulnám magam előtte napokkal. Szóval arra válaszoljatok, hogy ti mit mondanátok neki.
2021. dec. 12. 21:25
 14/32 A kérdező kommentje:
Azt sem értem aki ennyire foggal körömmel ragaszkodik a tánchoz, egyik lány osztálytársam sem talált párt, és mit csinált? Inkább nem táncol. Ha lemondom a táncot, de a párom mindenképp akar táncolni, az már nem az én bajom, ha nem talál párt.
2021. dec. 12. 21:29
 15/32 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem állj oda a lány elé és hugyozd össze magad, hogy te nem mersz táncolni és sajnálod. Így biztos elhiszi mennyire parázól és megfogja érteni.
2021. dec. 12. 21:38
 16/32 A kérdező kommentje:
Online kell neki elmondanom (lehetőleg 1-2 napon belül), mivel mint írtam legközelebb csak januárban megyek iskolába
2021. dec. 12. 21:40
 17/32 anonymousreview60 ***** válasza:
93%
Akkor írd le, miért nem akarsz táncolni! Gyakorold be, hogy el ne akadj! Előtte dobj be egy vagy két felest!
2021. dec. 12. 21:46
 18/32 anonim ***** válasza:
91%
Szétizgulod-szétizgulod. És akkor mi van? Nem kell megfutamodni a kihívásoktól! Elvállaltad, megcsinálod. Nem halsz bele. Nagyságrendekkel durvább lenne az egész tanévre, sőt egész életre szóló utóhatása annak, hogy betojt megbízhatatlan alak vagy! Az egész osztály tudni fogja. Sokkal gazdaságosabb 1 hónapig táncot tanulni, majd kb 7 perc alatt előadni a sok közül egyként megbújva, mint egész évben magadon viselni rosszalló pillantását a megbízhatatlanságod miatt. Meg majd a gyerekednek, unokádnak beszámolni róla, hogy hát én nem mertem táncolni, mert beszari voltam ahelyett, hogy férfi lettem volna.
2021. dec. 12. 21:49
 19/32 anonim ***** válasza:
93%

"Ha lemondom a táncot, de a párom mindenképp akar táncolni, az már nem az én bajom, ha nem talál párt."

Gratulálok. Oda szarsz a szoba közepére és mi közöd neked hozzá az ő baja. Szomorú sztori.

2021. dec. 12. 21:54
 20/32 anonim ***** válasza:
80%

Ha ennyire nem érdekel és az ő baja akkor írd neki ezt:

-Szia! Nem fogok táncolni majd. További szép napot! :)

Bárcsak ilyenek lennének a lovagok a mesékben.

2021. dec. 12. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!