T e is szoktad dobálni azt a lányt a suliban, aki tetszik?
Ne haragudj de egy felnőtt embernél amiket írtál kérdéseket ezek a zaklatás és a testi ártás fogalom köre. Mit értesz dobáláson? Odamész és megfogod és feldobod a levegőbe ami veszélyes is ha nem vagy artista és a betonon landol szegény. Vagy feldobod mert megette a tanár miku csomagjából a miku csokoládet és hogy nehogy lebukjon a wc-be menekult és ott ette meg és elmesélte neked és te szólsz a tanárnak. Vagy jársz vele egy napig és dobod aztán következő nap egy masik kislányt újítasz be hogy féltékennyé tedd akit dobtál. Aztan kovetkezo nap dobod az ujjat és visszakonyorgod magad a masikhoz mert a masik lesz@rta a hulyeseged es mig konyorogsz neki meg probalod olelgetni addig a masik banataban es duheben megy es elkezdi tépni azt akihez visszakonyorogned magad es te meg nem gyozod lefejteni rola. Utána horzsolasokkal es agyraszkodas gyanujaval beviszi a mento mert hat eleg rendesen megtepte szegenyt az a masik.
Dedós vagy es veszélyes.
általános iskola alsó tagozatában papírgalacsinokkal dobált egy lányt egy fiú, aztán leszokott róla
szóval te még ebben az évtizedben biztosan nem használhatod a gyk-t
mikor általánosban kidobóztumk, mindig azt a lányt próbáltam eltalálni, aki tetszett
azon kívül nem
Volt egy lány az osztályomban, aki tetszett, gyakran dobáltam pl. krétával vagy radírral. Emiatt az igazgató behívott és kirúgott.
Ezt sajnáltam, hiszen szerettem tanár lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!