22 éve adott helyen dolgozó tanár inkább átment más suliba csak ne kelljen oltatnia magát-erről vélemények?
Tanár, 22 éve egy neves budai állami gimnáziumban tanít. Kijött az ukáz vagy oltat vagy nem dolgozhat.
És ő nem oltat, azért se, inkább ott hagyta a 22 éves helyét és átment egy nevesincs alapítványi kuplejárba mert ott (MÉG!!) nem kell oltatni.
Ha ott is kell majd (és kelleni fog... ) akkor hova megy az kérdés.
Vélemények?
Az új helyen az igazgató megmondta 22.01.től aki nem oltott az mehet.
Hát ezért megérte feladni a 22 éves nívós régi helyét.
"Valószínűleg alsó hangon dupláját megkeresi mint a szívtiprógimiben, plusz oltatnia sem kell magát, "
1. táblás bért van ott is. Egy fillérrel se kap se többet se kevesebbet. de egy fillérrel se.
2. és oltatnia sem kell magát? HM? Hát 2022.01.01től ott is fel van adva a lecke: oltat vagy mehet...
" Szerintem elöbb-utóbb mindenképpen lépett volna."
Világos. 22 évig helyben volt., esze ágában se volt menni,de bejött az oltás és nagy hirtelen rájött menni akar.
Hát világos. 22 évig nem jött rá , most kijött a jogszabály és 1 hét alatt rájött.
Világos.
"amiben hisz "
Egy oltásban HINNI Kell... Hm?
Azt nem a templomban kell?
6
Alapítványi iskolánál hogy lenne közalkalmazotti bértábla? Én is alapítványi iskolánál vagyok és amit közalkalmazottként kapnék annak a háromszorosát viszem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!