Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a véleményed egy sztoriról?...

Mi a véleményed egy sztoriról? "I was a teacher for 17 years old but I couldn't write or read"

Figyelt kérdés
Egy tanár aki soha nem tudott olvasni John corcoran a neve

#igaz történet #analfabéta #Tanár akart lenni, de olvasni nem tudott #He wanted to be a teacher but he can't read
2021. okt. 19. 10:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mivel nem atmásoltam, hanem az autocorrect toldott egy szót, ezért miért alkotsz ilyen véleményt?
2021. okt. 19. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
De miért kellett ezt angolul? Velünk akarod megcsináltatni a nyelvlecke házit?
2021. okt. 19. 14:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Most nem értem! Ezen az oldalon tényleg nincsenek értelmesen megnyilvánuló emberek?

"Most egy darab helyesírási hibáért letépik a kisujjad, holnap meg jön a láncfűrész?

Én kérdeztem valamit, te meg válaszolhatsz, de gondolom hatszáz évig nem kell egy hibán lovagolni! Én a kérdésre leírt választ szeretnék kérni! Nem az angolomon és az autocorrect én kéne már lovagolni Tudok angolul

2021. okt. 19. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!