Mit tehetnék akkor ha az osztálytársaim kiközösítenek????
Úgy érzem hogy kivagyok közösítve az osztályban. Érettségis osztály vagyunk, nem kicsik már én is 19 vagyo,k a többiek is kb. van nálunk 22 éves is,de ilyen 18-19 évesek vagyunk többségében.
Én most kezdtem szeptemberben velük igaz első éves érettségi felkészítő de ők már egy össze szokott osztály voltak. Pontosabban mi szakmaisok vagyunk tehát 4 szakmát tanuló osztály lett össze téve és hát ők már össze vannak szokva. Viszont én próbálok velük beszélgetni meg minden de pl többen is ha sulin kívül találkozunk pl reggel suli előtt ők nem köszönnek nekem. És ez nekem rosszul esik hiába nem vagyok már kislány. Én hangosan érthetően köszönök neki/nekik ha épp csoportba vannak és mintha észre se vennék. Vagy elmennek mellettem. Egy hete beteg vagyok vagyis voltam de az orvos kiírt szóval múlt hét csütörtök óta nem voltam suliba. Írtam osztály tarsamnak hogy legyen szíves elküldeni az órai anyagot és nem küldi el vissza sem ír. Írtam a csoportba is oszt.csoportba messengeren többször is fontos kérdésem volt és elkezdenek másról beszélgetni észre sem veszik hogy írtam. Nincsenek ott barátaim. Lány vagyok egész nap tényleg síri csendben ülök nem szól hozzám senki. Rossz egy kicsit mert még főleg az elején vagyunk még mi lesz később. Ilyenkor mit lehet tenni. Máshova nem tudok átmenni itt csak a mi sulinkban van érettségi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!