Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárok miért késnek ennyit...

A tanárok miért késnek ennyit a doga kijavításával?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Leginkább tanárok válaszát várom de természetesen más is hozzá szólhat. Szóval a mi osztályfőnökünk amikor dolgozatot írat velünk mindig 1 hetet kell várnunk arra hogy kikapjuk és ezt nem értem hogy miért. Péntekenként szoktunk leginkább írni és ott van az egész hétvégéje arra hogy kijavítsa de mégis egészen jövőhét csütörtök-péntekig kell várnunk hogy kikapjuk és ez eléggé idegesít minket. Ennyire el lennének halmozva a tanárok munkával vagy csak lustaság az egész???

16/L

2021. okt. 11. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Sok a munka, kevés a fizetés. Csak nem gondolod, hogy még hétvégéjét is a szarjaitokkal fogja tölteni. Örülj, hogy egyáltalán kijavítja, ahelyett hogy felgyujtaná.
2021. okt. 11. 21:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Nem akartam senkit megbántani és nem kell leszedni a fejemet amiért feltettem egy kérdést csupán nem tudtam elképzelni hogy miért késnek ennyit a dogával de így most már minden világos. Tényleg nem gondoltam bele hogy nekik ezen kívül még a magánéletükkel is foglalkozni kell és hogy nem csak mi vagyunk az egyetlen osztály akit tanít.
2021. okt. 11. 22:10
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
#10 Tudod, mi tanárok is voltunk diákok, mi is végig csináltuk azt, amit te. Az iskola ilyen, erről szól. Szhar a rendszer? Igen. Régebben a pedagógus tüntetések erről is szóltak: a gyerekek terheinek a csökkentéséről. De ugyanúgy nem hatotta meg a törvényhozókat mint a többi téma, amiért (feleslegesen) tüntettünk.
2021. okt. 12. 06:17
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
1 hét nem is sok. Egyetemen 2 hét volt a standard zh/vizsga után.
2021. okt. 12. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!