Van értelme úgy Budapestre jelentkezni egyetemre, ha szegény vagyok? Nem lesz pénzem arra, hogy szórakozni meg edzésre járjak, szociális életem se lesz
Na meg azért nem kicsit ferdít a kérdező.
Most megnéztem, diák jegyek 10-12 ezer körül vannak Budán a hozzám közel lévő kondikban. Ettől biztosan van olcsóbb is.
Nyíregyházán random 3-at megnéztem, 8 ezer körül vannak az árak. Nyilván valamivel drágább, na de nem 3x-os az eltérés.
Aki lepontoz, az képes ellen véleményt is kifejteni?
Csak mert tényeket írtam.
Budapest:
Diák délelőtti 11.900:
Diák csúcsidőn kívül 10.900:
30 napos 10.000:
Megyeszékhely (Nyíregyháza):
Diák 8.000:
Diák 8.000:
Diák 7.500:
Nyugodtan pontozzátok le a TÉNYEKET ettől még tények maradnak.
A drága kaja dologhoz is tegyük hozzá az egyetemek közelében mindig van egy csomó kajálda, ahol elérhető áron adják a menüt a csóró egyetemistáknak.
Vagy régen jártunk a Főzelékfalóba, zárás előtti órában fél áron adták a kaját. Olcsóbb volt mint megvenni a boltban.
Nyilván csóró egyetemista nem a Trófeában meg a Gundelban fog vacsorázni.
Bevásárolni és magunkra főzni meg pontosan ugyanannyiba kerül, mint vidéken bárhol. A madaras teszkó Pesten sem drágább, sőt.
De főztünk többen is közösen, az önmagában jó közösségi tevékenység.
Bulik meg... Sosem voltam bulizós, de azért 1-1 sörre leugrottunk. Mindig is azt beszéltük, mennyire király, hogy a Kollégiumban van a buli, csak lesétálsz, elvagy, ha megunod felmész és alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!