Fiatal tanárnőt lehet tegezni diákként?
Figyelt kérdés
25 éves nő, először kb. azt hittem új osztálytárs, én meg 19 vagyok, persze megkérdezném előtte nem bánja-e, de nekem vicces helyzet, hogy magázódunk, meg amúgy elég közvetlen, ha az utcán találkoznánk vagy a buszon, biztos nem magáznám.2021. szept. 26. 17:20
21/24 anonim válasza:
#20 Az van, hogy bunkó paraszt vagy.
22/24 anonim válasza:
#21 Szerintem meg a bunkó paraszt fogalma nagyon nem itt kezdődik.
Egy bunkó paraszt senkinek nem köszön, ez a legelső alappillére amiből a felépül, a többi már csak hab a tortán.
Én már leérettségiztem és minden 50 év alatti ex tanáromnak "szia, vagy hello"
Ők pedig mosolyognak és vissza köszönnek, egyáltalán nem lepődnek meg rajta, hogy letegezem őket, örülnek, hogy én legalább megismerem őket az utcán.
23/24 anonim válasza:
Ha én 25 éves tanár lennék, rettenetesen zavarna a magázódás, de nem tegezném a diákjaimat. Viszont ballagás után minden további nélkül.
24/24 anonim válasza:
Én tegeződtem a diákjaimmal, aztán érettségi után meg is dugtam az egyiket :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!