Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskola g*cizik velem. Mit...

Iskola g*cizik velem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

43 igazolatlan órám van(enapló), múlthét óta hiányzom. Van orvosi igazolásom, pénteken megyek vissza az orvoshoz.

Azóta nem voltam iskolában, ofőnek szólva lett, hogy betegség van. 11.-es vagyok.

Ez már nem az első! 9.-ben volt hasonló, majdnem eljárást indítottak a családsegítőnél mert akkoris 2 hét "igazolatlan" hiányzásom van. Aztán mikor kiderült mi a helyzet, bocsánatot se kértek.

Már krvára kezd elegem lenni.

2021. szept. 22. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj az iskolának van e-mail címe, az igazolást meg scennelve/fotózva el tudod küldeni nekik, hogy tényleg van igazolásod.
2021. szept. 22. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
3%
Leváhós,hogy nem tiszta a helyzet. Rossz volt a mese, nem vették be.
2021. szept. 22. 13:20
 3/10 A kérdező kommentje:

Milyen mese? Itt van az igazolásom, orvosnál voltam, nem vagyok jól. Rohadtul nem ezen akarok stresszelni, ígyis.

#1 Elfogom küldeni, de házirend szerint 3 napom van igazolni, miutan jöttem. Mindenki így csinálja/csinálta.

2021. szept. 22. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell igazolnod míg betegen otthon vagy. Majd ha meggyógyultál, lett igazolásod, utána feltölteni a krétába. Addig még igazolatlanként hozza, persze.
2021. szept. 22. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

Gondolom ugyanolyan rossz az adminisztráció, mint bármilyen más területen az országban. Senki nem tudja ki mit csinál, kinek mi a feladata, csak hivatalból küldik ki a leveleket.

Én a NAV-ban voltam a múlt héten, elintéztem a befizetéseket, erre ma kapok egy fenyegető levelet, hogy fizessek mert baj lesz.

2021. szept. 22. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Amíg nem igazolod, addig a rendszer szerint igazolatlan, hiszen az csak egy gép, nem tudja, hogy te épp beteg vagy, csak azt, hogy nem voltál suliban. Én júliusban voltam 2 hetet táppénzen, de egyéb okokból csak augusztus elején adtam le a táppénzes papírt. Így aztán arra a két hétre júliusban nem kaptam pénzt, hiszen nem adtam is papírt, csak az augusztusi fizuval utalták.

Szóval utólag majd helyre kerül, de most még igazolatlan, hiszen nem adtál le igazolást.

2021. szept. 22. 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem értelek. Ha még nem mutattad be az orvosi igazolást, akkor mitől kellene igazoltnak lennie a hiányzásodnak?

Majd ha elküldöd, vagy beviszed, akkor kezdhetik a tanárok igazolni az alapján az óráikat. Addig nem.

2021. szept. 22. 14:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Tehát automatikusan igazolatlan, aztán lesz igazolt. Csak nem akarom, hogy az iskola megint "intézkedjen", holott igazolva van, a házirend szerint sem lehet ez igazolatlan.

Mindegy majd meglátom hétfőn, koszonom a felvilágosítást.

2021. szept. 22. 17:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hianyzol x napot, mind az x nap igazolatlan lesz. mikor meggyogyultal, visszamesz, onnantol kezdve 3 munkanapod van h bevidd az igazolást. De nalunk volt h decemberben vitt vki szeptemberi igazolást.. nem nezik ezt annyira, ne legyel rafeszulve
2021. szept. 22. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:
nálunk meg volt, hogy hiába vittem az igazolást, volt olyan tanár, aki csak hetekkel később adminisztrálta "át" igazoltnak az óráját, miközben aznapra már a másik 5 órához be volt írva, hogy igazolt, orvosi igazolással.
2021. szept. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!