Segítenem kéne legközelebb a lányon?
Az van hogy az egyik fiú a suliból aki 9.-es (15 éves) szerelmes egy szintén 9.-es lányba. (A lány 14-15 éves kb.) Én 10.-es vagyok. Onnan tudom a korukat hogy most jöttek ide, voltak gólya táborba és nagyjából megjegyeztem melyik a 9.a es 9.b stb... Ők évfolyamtársak. A folyosón ez a fiú odament a lányhoz először csak beszélgettek de utána a fiú megvaltozot mert közeledett a lany felé és ugy lattam fogdosta is. A lány arcabol levettem hoogy nem élvezte amit a srác csinal, és ellökte magától utána. Ezt rajtam kívül látták páran de senki nem ment oda. Gondolom nem testverek vagy ilyenek, talán a fiú szerelmes a lányba és zaklatja? Még kéne védenem? Egyiküket se ismerem, csak látásból ezért lehet nem kéne beleavatkoznom...De igy meg furdal a lelkiismeret
Lécci normalis valaszokat!n
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!