Kiiratkozzak az iskolából?
11.-es vagyok. Egy olyan suliba járók, ami egész jó valahol, de valahol borzalmas.
Az osztálytársaimmal borzalmas a kapcsolatom. Nincsenek barátaim, és csak akkor állnak velem szóba, ha kiakarnak nevetni. Most már 1 hete nem megyek iskolába, mióta szeptemberbe betettem abba a putrifészekbe a lábam, azóta kb ismét depresszióba fogok esni.
Pszichológushoz is járok, bár nem emiatt, azt vettem észre, hogy a külvilágtól kapott ingerek teljesen máshogy hatnak, ahogy kéne.
Tanulással van a legkevesebb bajom.
Az iskola vezetősége engem utál. Nem indítanak abból a tárgyból fakultációt amiből én mennék, így nem biztosítják azt a képzést nekem, amihez kell az emelt szintű érettségihez.
Ami visszatart, az-az osztályfőnököm, szoc.segítő és az iskola pszichológus.
Ők tartják benne a lelket, és megbízhatok bennük, és segítenek. Az osztályfőnök például végig ment a tantárgyam fakultációja miatt, beszélt a tanárral is, de a tanár el is felejtette az egészet, és nem érdekli. Az összes tanárommal igazából ez a helyzet, azt sem tudják, hogy létezem.
Nem tudom, mit tegyek. Legszívesebben elmennék innen, mert már teljesen kivagyok..
Én tizedikben félévkor léptem le az első középsulimból.
Nem voltam a helyemen, ezt nagyon éreztem, nyomasztott minden pillanat. Engem nem bántottak, de nem volt jó a közösség, utáltam mindent, a suli látványát, a folyosókat, az órákat.
Elmentem egy bentlakásos gimibe, amit választottam, és azok lettek életem legszebb évei.
Csak azt nem tudom, miért nem léptem előbb? Jól meggyötörtem magam a totojázással.
Szerintem te is tudod, hogy menned kell. Ne legyen szükséged idegenek megerősítésére. Hallgass a belső hangodra, ott vannak benned a válaszok, előtted a megoldások. Beszélj szüleiddel, ofőddel. Menj! Jó lesz!
Hasonló helyzetben voltam, csak kicsit korábban. Életem legjobb döntése volt iskolát váltani.
Azok a pedagógusok meg, akik marasztalni akarnak, majd utólag magukbanéznek, hogy mi volt a szerepük a helyzetben...
Nem azt mondom,hogy menj estire,mert onnan nem viszed semmire sem (bocsánat a nyers fogalmazásért!).
De váltsál át akkor át egy másik (rendes) gimire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!