23 évesen gáz lehet 19 évesekkel egy osztályba járni okj-s szakmán?
Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 13:41
11/14 anonim válasza:
ugyan nem okj, hanem egyetem, de vannak 30as 40es szaktarsaim, sot ma az egyik oramra velunk tanult egy nagymamam koru neni is. egyaltalan nem ciki
12/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Egy 19 és egy 23 éves között nagyjából annyi különbség van, hogy ha nem mondanád el, ki sem derülne.
13/14 anonim válasza:
Nem gáz. Bár én annyira nem értek egyet azzal, hogy ez nem egy érzékelhető korkülönbség. Én is 23 éves vagyok és vannak közös óráim elsősökkel (18-19 évesek), illetve laktam is együtt ezzel a korosztállyal és nekem egyáltalán nem volt ez annyira pozitív élmény… legalábbis én azt éreztem, hogy abszolút nincsenek közös pontok, teljesen máshogyan gondolkozunk, teljesen más dolgok érdekelnek, teljesen mások a prioritások stb. A tanulásban ez nem egy nagy befolyásoló tényező és ebből a szempontból mindegy hány évesekkel tanul együtt az ember, de azért a beilleszkedést, barátkozást stb. én nem tartom annyira biztosnak.
14/14 anonim válasza:
Nem gáz, nálunk a legidősebb akkor 31 éves volt, idősebb volt az osztályfőnöknêl. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!