Az osztálytársaim azzal piszkálnak hogy úgy nézek ki mint Zámbó Jimmy. Mit tegyek?
Figyu, ha nem kattannál erre rá, akkor leszoknának róla. De mert érzik, hogy rajtad lehet nyomogatni a gombot, hát nyomogatni is fogják.
Szólj nekik vissza, hogy igen, pont ez volt a célod, sőőt, még Jimmynél is jobban nézel ki. Vagy valami ilyesmit. Ha nem érzik rajtad a fogást - de még akkor is/se, ha együtt nevetsz ezen velük -, akkor abba fogják hagyni.
Ritkán írok ilyet, de hűű, 1-esnek mekkora igaza van!! Többet nem is kell írnom. Ha nem az arcodra mondják, hanem kizárólag csak a hajadra, tégy úgy, ahogy előttem leírták.
Kösd lófarokba, fonasd be, én a helyedben mindig változtatnék DIREKT a hajamon. Akár két-három naponta is. Így is abba fogják hagyni, nekem elhiheted. :)
1. Levágatod
2. Lesz rod
2. Büszkén viseled
(nagybátyámat már akkor annak hívták, amikor még élt, egyszer a vonaton autogramot is kértek tőle... Ő pár éve vágatta csak le a haját, mindenki Jimmyként ismeri..)
Ha látják, hogy ezzel elérik a céljukat, hogy foglalkozol velük, akkor mondogatni is fogják. Esetleg visszavághatnál egy metálénekes képével, hogy téged az inspirál és mennyivel menőbb zene, mint az ő szegényes kultúrájuk, hogy csak Jimmyt képesek hallgatni. Esetleg csináltathatsz fonatokat, felnyirathatod, a viking vonal elég menő mostanság.
Vagy csak simán nem foglalkozol velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!