Volt olyan lány osztálytársatok, aki hogy megvert fiút, vagy csak egy hajszálon múlt?
Mi volt a probléma azzal, ha hozzádszóltak? Hány fiút vertél meg az évek alatt?
Nem volt, egy csaj emelte fel rám a kezét, ropogott is neki ne félj:D
Pont leszartam hogy lány.
Én voltam az a lány.
Fogogatta a fenekemet, szóval kapott eleget...
Tényleg rohadt nagy büszkeség megverni egy másik embert, gratulálok. És gondolom, akik itt írják, hogy lányként megvertek fiút, azok nem éppen a 190-200 cm magas fiúkról beszélnek. Szerintem azzal, hogy megüttök valakit csak azért, mert paraszt, pont azt fejezitek ki, hogy a ti intelligencia szintetek se sokkal magasabb az övénél.
Kérdező, te meg erre recskázól, vagy minek írsz ki ilyen kérdést?
Egy 190-200 cm közti osztálytársam volt a 12 év alatt. Ő pont normális volt. Akit megvertem az 170 cm körül volt, de én 156 cm vagyok csak.
Amúgy egy tini szerinted hogy védje meg magát, ha nem erővel? A tanárok le se szarják, hogy mit csinál az egyik diák a másikkal, amíg nem maradandó. (pl eltöri valamilyét) Az én osztályfőnököm is tudta, hogy az a fiú simogat s fogogat engem. Mosolygott egyet rá, s annyi. Ha ne álljak ki magamért egész 4 évig taperol. Így meg egy idő után rájött, hogy nem éri meg a dolog, ha kék utánna jópár helyen...
Vagy te arra recskázol hogy a lányok mindent megengednek a fiúknak, azok meg bármit csinálhatnak bűntetlenül? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!