Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Autósiskolai oktatómnak...

Autósiskolai oktatómnak illene venni valamit, ha hétfőn találkozunk utóljára? Feltéve ha nem bukok meg :D Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem!

kifizettél egy valag pénzt h. meglegyen a jogsit, tanultál rá, megdolgoztál érte.

az oktató meg fizetést kapott azért, h. téged tanított.

kínos helyzet is lehet, mert olyan, mint ha korrumpálnád, még ha vizsga végén is adod oda.

nem tartozol neki semmivel.

nem szívességet tett neked, hanem a munkáját végezte, ahogy te is a magad feladatát.

2021. szept. 3. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A végén egy kézfogás, és egy köszönöm megteszi szerintem is.
2021. szept. 3. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
A szüleim szerint illik (50 éves korosztály) , mert régen szokás volt, szerintem csak akkor vegyél valamit ha jó/baráti volt a viszony.
2021. szept. 3. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:
És mit lehetne vinni szerinted? Amúgy nagyon jó arc, bírtam.
2021. szept. 3. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen egyszerű ajándékcsomagok a boltokban (pl coop) egy bögre és van benne pl pár csoki, vagy kávé ilyesmi.
2021. szept. 3. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem nagyon közvetlen volt végig az oktatóm és vittem neki ajándékot a vizsga után pár nappal. Étcsokikat vettem és kötöttem össze, majd kisebb dobozba tettem őket. Imádta az étcsokit, szóval nem lőttem mellé.

A cukorkák, csokik, kávék, esetleg termosz szerintem jó ajándékok lennének még.

2021. szept. 5. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell neki adni semmit, kifizetted már az ő szolgálatait.
2022. márc. 4. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!