Lehet ebből valami problémám?
A magyar sulikban szerintem nagyon kicsi az esélye annak, hogy foglalkozzanak a testsúly változással, ahogy a drasztikus elhízást se teszik szóvá mindig, úgy a drasztikus fogyást sem.
De hát ez nagyon sok mindentől függ.
Egyrészt, hogy mennyire szajkózza a gyerek a tanároknak, hogy nem akar visszahízni és még akar fogyni.
Másrészt, hogy a tanár mennyire törődő típus. Úgy áll-e hozzá, hogy, ha ignorálja a gyereket, ő úgyis abbahagyja vagy szól a szülőknek vagy próbál ő maga segíteni.
Harmadrészt, hogy együtt esznek e a tanárok és a diákok és, ha igen, a diák mennyire parádézik a megpakolt tálcával, hogy kiviszi a konyháról és viszi is vissza és látványosan nem eszik semmit.
Végül, hogy a diák modora változott e.
Ha a tanárok azt látják, hogy lefogytál, de amúgy ugyanúgy viselkedsz és nem nagyon foglalkozol a súlyoddal, nem az a fő beszédtémád, nem lesz belőle semmi.
Hidd el, sok ilyen esetet láttam, hogy egy nyár alatt a duci gyerek lefogyott vagy egy vékony gyerek érettségire gurult, soha nem tették szóvá önmaguktól.
+
Mivel nagykorú vagy, ezért a gyámügyet nem küldhetik ki rád. A szüleid meg valószínűleg úgyszintén látják, hogy lefogytál, felesleges nekik szólni. Akkor szólhatnak, ha a viselkedésed aggasztó, zavarod az órát de ezt nem tudom, hogy 18 év felett hogy működik.
+
Orvoshoz küldés úgy működik, hogy, ha a testömeged x százalékát lefogytad (nem tudom most hirtelen mennyi) és ezzel már jóval a normál tartomány alatt vagy, ami életveszélyes, akkor beutalhatnak.
Pszichiátriára és kórházba nem önszántából akkor utalhatják be az embert, ha ön vagy közveszélyes és egy a halál p.csén táncoló csontkollekció önveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!